ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ανυπόμονος για το Europa League ο Ναπολεόνι

Ανυπόμονος για το Europa League ο Ναπολεόνι
Ναπολεόνι INTIME SPORTS

Δείτε το μήνυμα του Στέφανο Ναπολεόνι στο facebook ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και την ανακοίνωση της ΠΑΕ για το τέλος της περιόδου.

Ο Ιταλός στράικερ ανανέωση πρόσφατα το συμβόλαιο του με τον Ατρόμητο για ακόμα τέσσερα χρόνια. Έτσι με το τέλος της περιόδου, ο 28άχρονος άσος έκανε έναν μίνι απολογισμό και δήλωσε ανυπόμονος για τη νέα περίοδο.

Στο ίδιο κύμα κινείται και η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος, που ευχαριστεί τους πάντες για τη στήριξη τους φέτος.

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου και από κάτω το ποστ του Ναπολεόνι.

"Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ατρόμητος και ο πρόεδρος κ. Γιώργος Σπανός με την ευκαιρία της λήξης της αγωνιστικής σεζόν 2014-15 ευχαριστούν θερμά τους φιλάθλους του Περιστερίου για την συμπαράσταση και την στήριξη που παρείχαν και φέτος στην ομάδα.

Σε μια χρονιά που ξεκίνησε δύσκολα και συνεχίστηκε το ίδιο δύσκολα, ο Ατρόμητος έδειξε μέταλλο και χαρακτήρα. Διατήρησε τα κεκτημένα των τεσσάρων τελευταίων ετών κατακτώντας το 3ο ευρωπαϊκό εισιτήριο της διαδικασίας τωνplayoffs.

Αξίζουν λοιπόν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές και τους συνεργάτες τους για την επίτευξη του στόχου!

Η νέα περίοδος 2015-16 θα είναι μια ακόμη πρόκληση για όλους.Ευχή μας είναι να συνδυαστεί με πολλές νίκες και πολλές χαρές για την αγαπημένη μας ομάδα.

Είμαστε ο Ατρόμητος και η προσπάθεια συνεχίζεται!".

Ανυπόμονος για το Europa League ο Ναπολεόνι
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ