ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ανεβάζουν ρυθμούς Τόνσο, Ντιγκινί στον Ατρόμητο

Ανεβάζουν ρυθμούς Τόνσο, Ντιγκινί στον Ατρόμητο
Ντιγκινί ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Τόνσο, Ντιγκινί ακολούθησαν μέρος του προγράμματος την Δευτέρα και μετρούν αντίστροφα για να επανέλθουν στην αγωνιστική δράση του Ατρόμητου.

Αντίστροφα άρχισαν να μετρούν οι Τόνσο και Ντιγκινί στον Ατρόμητο για την επιστροφή τους σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς και στα παιχνίδια της ομάδας του Περιστερίου. Και οι δυο την Δευτέρα πήραν μέρος σε ένα κομμάτι του προγράμματος και στη συνέχεια γυμνάστηκαν μόνοι τους.

Σκοπός και των δυο είναι να μπορέσουν να αγωνιστούν μετά την επιστροφή από την διακοπή για τις Εθνικής ομάδες και να τεθούν και πάλι στην διάθεση του Κορακάκη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Αποκατάσταση καιspaέκαναν και σήμερα οι παίκτες της ομάδας μας οι οποίοι αγωνίστηκαν το Σάββατο εναντίον της ΑΕΚ. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν εντατικά υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Γιώργου Κορακάκη και του συνεργάτη του Λουκά Καραδήμου.

Τόνσο και Ντιγκινί ακολούθησαν ένα μέρος του προγράμματος και στην συνέχεια έκαναν ατομικό. Αύριο θα πραγματοποιηθεί πρωινή προπόνηση".

Εν τω μεταξύ ο Γκορμπούνοφ θα ενσωματωθεί την Τρίτη στην αποστολή της Λευκορωσίας που έρχεται στην Ελλάδα για το φιλικό της Τετάρτης με την Εθνική στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου είναι στην αποστολή της χώρας του και για τον επίσημο αγώνα με τη Βουλγαρία στη Σόφια στις 13 του μηνός.

Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε πως λύθηκε η συνεργασία της ΠΑΕ Ατρόμητος με τον προπονητή της ομάδας Κ17 Βασίλη Καλτσή και τον συνεργάτη του Απόστολο Λαύκα όπως ανέφερε σχετική η ΠΑΕ του Περιστερίου ευχόμενη μάλιστα καλή συνέχεια και στους δυο τους.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ