ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αναστόπουλος: "Θα ξανασυναντηθούμε στα πλέι οφ"

Αναστόπουλος: "Θα ξανασυναντηθούμε στα πλέι οφ"

Πεπεισμένος πως η ομάδα του θα βρίσκεται στα πλέι οφ έδειξε ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος δήλωσε πως η ομάδα του πλήρωσε τα πολλά λάθη που έκανε.

"Στα πλέι οφ θα ξαναντηθούμε" δήλωσε με νόημα ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος πιστεύει πως η ομάδα του θα συμμετέχει σε αυτή τη διαδικασία παρά το παρατεταμένο ντεφορμάρισμά της.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως τα πάντα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικό, ενώ επεσήμανε πως ο Ατρόμητος υπέπεσε σε πολλά λάθη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

"Το καθοριστικό σημείο ήταν η τριπλή φάση με τα σουτ των Ουντότζι, Σουμπίνιο και Ναπολεόνι. Αν ισοφαρίζαμε εκεί ίσως να ήταν διαφορετική η εξέλιξη. Δεχθήκαμε δύο "κρύα" γκολ. Το πρώτο σε ένα καθοριστικό σημείο από λάθος μας και το δεύτερο μετά τις χαμένες ευκαιρίες μας. Από ένα φάουλ, μια κακή εκτίμηση" δήλωσε και προσέθεσε:

"Από εκεί και πέρα σαν να είχαμε σκεφτεί ότι δεν μπορούμε να βάλουμε γκολ. Με το εάν, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Ίσως να νομίζουμε ότι έχουμε εξασφαλίσει τα πλέι οφ. Είναι λάθος αυτό. Πρέπει και μαθηματικά να το κατακτήσουμε. Είμαστε μέσα στο στόχο. Όταν θα έρθει με το καλό ο Μάιος και θα ξανασυναντηθούμε στα πλέι οφ θα δούμε. Θα τα ξαναπούμε τότε

Είχαμε νευρικότητα, κάναμε λάθη και η φάση του πρώτου γκολ προήλθε από τέτοιο λάθος. Κάναμε περισσότερα λάθη σε σχέση με άλλα παιχνίδια."

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ