ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ανανέωσε ο Κοντοές, έχασε Βιτόλο

Ανανέωσε ο Κοντοές, έχασε Βιτόλο
Κοντοές INTIME SPORTS

Στον Ατρόμητο μέχρι το 2017 θα παραμείνει και ο Γιάννης Κοντοές ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του το πρωί της Παρασκευής. "Πρόκριση στους ομίλους του Europa League", δήλωσε ο έμπειρος αμυντικός. Χάθηκε ο Βιτόλο.

Κάτοικος Περιστερίου θα παραμείνει ο Γιάννης Κοντοές, ο οποίος όπως σας είχαμε γράψει γύρισε.. τούμπα το έργο τους τελευταίους μήνες.

Έτσι, ο Ατρόμητος κρατά έναν ακόμα ποδοσφαιριστή "πολυεργαλείο" που μπορεί να βοηθήσει σε όλες τις θέσεις της άμυνας.

Ενδιαφέρον έχει να δούμε τώρα αν θα παραμείνει και ο Νάστος. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός για τον αρχηγό, όμως όλα θα εξαρτηθούν από την οικονομικό πρόταση που θα γίνει. Μία από τα ίδια ισχύουν και για τον Φυτανίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Γιάννης Κοντοές θα συνεχίσει μαζί μας για τα επόμενα δύο χρόνια!"

Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στο σάιτ της ΠΑΕ : "Ότανήρθα πέρσι στον Ατρόμητο, είχα δηλώσει ότι η αίσθηση μου ήταν πως θα μείνω περισσότερα χρόνια απ’ όσο σε άλλες ομάδες, κάτι που αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή.

Η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη για την ομάδα και για εμένα, αλλά μας βγάζει πιο δυνατούς έχοντας εκπληρώσει κάποιους στόχους. Εύχομαι να τους ολοκληρώσουμε στη νέα σεζόν πρωτίστως με την πρόκριση μας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και διατηρώντας τα κεκτημένα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν ο πρόεδρος κ. Σπανός, ο τεχνικός διευθυντής κ. Αγγελόπουλος και ο προπονητής κ. Γρηγορίου με γεμίζει αυτοπεποίθησηαλλά και με αίσθημα ευθύνης για να κάνω το καλύτερο δυνατό και να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους.

Το νέο πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και θα χρειαστούμε τους φιλάθλους μας ακόμη περισσότερο κι εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε έτοιμοι 100% για να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη τους".

Από αντίο, ανανέωση

Κι ενώ όλα έδειχναν πως ο Βίκτορ Βιτόλο θα υπέγραψε στον Ατρόμητο, έγινε η ανατροπή κι έμεινε στην Τενερίφη. Όπως ανακοίνωσε ο ισπανικός σύλλογος, ο 32άχρονος άσος ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2017.

"Δεν ήρθα για τα χρήματα και δεν έμεινα για τα χρήματα", είπε αρχικά ο Βιτόλο και συνέχισε : "Είχα προτάσεις από ομάδες, όμως το τελευταίο 24ώρο τα πάντα άλλαξαν και πήρα την απόφαση μου. Είμαι 32 ετών και μία πρόταση για να παραμείνω τρία χρόνια σε μία ομάδα είναι ιδιαίτερα τιμητική".

Πάντως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μέχρι και αργά το βράδυ της Πέμπτης ο Βιτόλο είχε συμφωνήσει να φύγει από την Τενερίφη αφού "δεν τον υπολόγιζαν". Μάλιστα ήταν να δώσει αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή!

Τελικά κάτι... συνέβη ενδιάμεσα και από αντίο, ανανέωσε μέχρι το 2017. Πρέπει να σημειώσουμε πως υπήρξαν αντιδράσεις στα social media και ίσως αυτό έπαιξε το ρόλο του.

Αν σκεφτούμε το πρόσφατο παρελθόν, πάντως, ο Βιτόλο δεν έφυγε και με τον καλύτερο τρόπο από Άρη, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Ανανέωσε ο Κοντοές, έχασε Βιτόλο
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ