ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ανανέωσε με τον Ατρόμητο ο Ουμπίδες

Ανανέωσε με τον Ατρόμητο ο Ουμπίδες

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Χαβιέρ Ουμπίδες γι' ακόμα ένα χρόνο και συγκεκριμένα μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Παίκτης του Ατρομήτου μέχρι το καλοκαίρι του 2018 θα παραμείνει ο Χαβιέρ Ουμπίδες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ήρθε σε συμφωνία με τους Περιστεριώτες για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών γι' ακόμα ένα χρόνο.

Ο Ουμπίδες ανήκει στο δυναμικό του Ατρομήτου απ' τον Ιανουάριο του 2013, μετρώντας 23 γκολ και 30 ασίστ σε 155 συμμετοχές και αποτελώντας έναν εκ των βασικών πρωταγωνιστών της ομάδας την τελευταία πενταετία.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι ο Χαβιέρ Ουμπίδες θα συμπλεύσει μαζί μας και το 2018!

Ο ποδοσφαιριστής που έχει κερδίσει τις καρδιές των φιλάθλων, συμβολίζοντας τη μαχητικότητα και το αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας μας, αποδέχθηκε την πρόταση της διοίκησης, υπογράφοντας σήμερα νέο συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί η επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα και θα συνεχίσω στον Ατρόμητο.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σπανό και τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο για την εκτίμηση που εισπράττω όσα χρόνια είμαι στην ομάδα και βέβαια τον προπονητή μας Ρικάρντο Σα Πίντο που ήθελε να μείνω στην ομάδα" δήλωσε ο Χαβιέρ Ουμπίδες στο atromitosfc.gr και κατέληξε:

"Ο Ατρόμητος αποτελεί πραγματικά τη δεύτερη μου οικογένεια και περιμένω ότι θα έχουμε μια πάρα πολύ καλή χρονιά. Οι φίλαθλοι του Ατρόμητου θέλω να ξέρουν ότι θα προσπαθήσω μαζί με τους συμπαίκτες μου να ανταποδώσω με νίκες και επιτυχίες, την αγάπη που απλόχερα έχουν δείξει προς το πρόσωπο μου".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ