ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ανανέωσε και ο Μπάλλας

Ανανέωσε και ο Μπάλλας
Μπάλλας INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Μπάλλας θα παίζει... μπάλα στον Ατρόμητο μέχρι το 2018 καθώς ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα του Περιστερίου.

Το συμβόλαιο του Παναγιώτη Μπάλλα τελείωνε σε λίγες ημέρες και πολλοί πίστευαν πως ο νεαρός άσος δεν θα συνέχιζε στον Ατρόμητο.

Τελικά ο παίκτης έβαλε την υπογραφή του σε νέα τριετή συμφωνία και θα παραμείνει στο Περιστέρι μέχρι το 2018.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ήρθε έφηβος στον Ατρόμητο, ανδρώθηκε στον Ατρόμητο, συνεχίζει στον Ατρόμητο!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει μ ε ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Μπάλλα ο οποίος υπέγραψε σήμερα νέο τριετές συμβόλαιο μέχρι το 2018 παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

«Είναι μια ιδιαίτερη μέρα για εμένα γιατί παραμένω στην ομάδα στην οποία μεγάλωσα και θέλω μέσα από αυτήν να γίνω καλύτερος αλλά και η ομάδα να συνεχίσει να βρίσκεται σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Θα προσπαθήσω λοιπόν να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και βασικός μου στόχος είναι να καθιερωθώ. Από εκεί και πέρα πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές να βοηθήσουμε για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει αλλά και για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας που μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι.

Η πρόταση που δέχθηκα με αντιπροσωπεύει απόλυτα και δείχνει ότι η ομάδα με εμπιστεύεται. Στα πέντε χρόνια που είμαι στην επαγγελματική ομάδα έχουμε παίξει σε δύο τελικούς, τρεις φορές στην Ευρώπη και επιθυμία όλων μας είναι να παίξουμε στους ομίλους, κάτι που πιστεύω ότι φέτος θα γίνει πραγματικότητα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο για την στήριξη τους. Τους προπονητές που συνεργάστηκα μαζί τους και με βοήθησαν στην εξέλιξη μου ιδίως τους Γιώργο Δώνη, Σταύρο Ηλιόπουλο αλλά και τον κ. Τάκη Μιχαλέτο στον οποίο εύχομαι σύντομα να γυρίσει κοντά μας».

Ο Παναγιώτης Μπάλλας σε ηλικία 15 ετών (γεννήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 1993) άφησε την ιδιαίτερη πατρίδα του την Καρδίτσα για να ενταχθεί στις Ακαδημίες της ΠΑΕ Ατρόμητος. Αγωνίστηκε δύο χρόνια στην ομάδα Κ20 και το 2010 μεταπήδησε στους επαγγελματίες. Συνολικά έχει 56 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 8 συμμετοχές στο κύπελλο Ελλάδας και 3 συμμετοχές στο Γιουρόπα Λιγκ".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ