ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ανακοινώθηκε ο Αναστόπουλος στον Ατρόμητο

Ανακοινώθηκε ο Αναστόπουλος στον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την πρόσληψη του Νίκου Αναστόπουλου. Τι δήλωσε ο νέος προπονητής της ομάδας.

Ο Νίκος Αναστόπουλος ανακοινώθηκε από τον Ατρόμητο υπογράφοντας συμβόλαιο για έξι μήνες με οψιόν ανανέωσης.

Ο Αναστόπουλος είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Σπανό και το απόγευμα θα προπονήσει τη νέα του ομάδα για πρώτη φορά στον Ασπρόπυργο.

Η ανακοίνωση της περιστεριώτικης ΠΑΕ αναφέρει: " Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Αναστόπουλο.

Ο 55χρονος προπονητής, μπολιασμένος με το μικρόβιο του νικητή και αθεράπευτα εργασιομανής, αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας μας και σήμερα το πρωί υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών με οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο.

Προηγήθηκε η πλήρης συμφωνία και ταύτιση απόψεων στη χθεσινή συνάντηση που είχε με τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο στα γραφεία της ΠΑΕ".

Στις πρώτες του δηλώσεις για τη νέα του ομάδα ο Νίκος Αναστόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά: " Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που ο κύριος Γιώργος Σπανός και ο κύριος Γιάννης Αγγελόπουλος με ενέταξαν στην οικογένεια του Ατρόμητου, ενός συλλόγου που κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλα τα επίπεδα, και μου έδωσαν την ευκαιρία να γίνω μέλος της.

Ο Ατρόμητος αποτελεί ένα σκαλοπάτι για εμένα, φεύγοντας από ένα μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο ΟΦΗ κι ερχόμενος σε ένα επίσης μεγάλο και ιστορικό σύλλογο όπως είναι ο Ατρόμητος.

Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για να φέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που αξίζει και πρέπει να βρίσκεται με συμπαραστάτη τον κόσμο που είναι η μεγάλη δύναμη της ομάδας. Θυμάμαι πριν πολλά χρόνια όταν ο Ατρόμητος είχε έδρα τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας τον ακολουθούσαν χιλιάδες φίλαθλοι. Θα δώσουμε λοιπόν τα πάντα για να το πετύχουμε πάλι και να κάνουμε τους φιλάθλους του υπερήφανους. Τους θέλουμε κοντά μας και αυτός είναι ένας επιπλέον στόχος μας, να γεμίσουμε κάθε σπιθαμή του γηπέδου.

Όπως έκανα σε όλες τις ομάδες, έτσι και τώρα θα δώσω την ψυχή μου για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Θα δουλέψουμε συλλογικά ο καθένας από τον τομέα του για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας αρχής γενομένης από το ματς με τη Κέρκυρα. Αυτό είναι που μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο του Περιστερίου, ότι θα δώσω και τη ψυχή μου για το μεγαλείο του Ατρόμητου".

Βοηθός του Νίκου Αναστόπουλου θα είναι, όπως και στον ΟΦΗ, ο Ανδρέας Σκέντζος και γυμναστής ο Θανάσης Μουρτζιάπης με στενό συνεργάτη τον Σωτήρη Κακαργιά.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ