ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ανακοινώθηκε ο Λε Ταλέκ στον Ατρόμητο

Ανακοινώθηκε ο Λε Ταλέκ στον Ατρόμητο
Λε Ταλέκ, Αγελόπουλος REPORTER IMAGES

Στην απόκτηση του Αντονί Λε Ταλέκ προχώρησε η ΠΑΕ Ατρόμητος. Σπουδαία προσθήκη για την ομάδα του Περιστερίου που περιμένει πολλά από τον Γάλλο φορ. ''Να βοηθήσω τον Ατρόμητο να μεγαλώσει'' δήλωσε ο 31χρονος επιθετικός.

Η σημαντική μεταγραφή για τον Ατρόμητο ολοκληρώθηκε. Ο Αντονί Λε Ταλέκ βρέθηκε στην Αθήνα και υπέγραψε συμβόλαιο στην ομάδα του Περιστερίου, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του το απόγευμα της Κυριακής (19/7). Η ομάδα των δυτικών προαστίων ενέταξε στο δυναμικό της έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Η ανακοίνωση: '' Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον σπουδαίο Γάλλο επιθετικό Άντονι Λε Ταλέκ (Anthony Le Τallec) ο οποίος έρχεται για να κάνει τις ποδοσφαιρικές μας μέρες ακόμη πιο όμορφες, ακόμη πιο παραγωγικές! Ο Λε Ταλέκ με το εκλεπτυσμένο στυλ παιχνιδιού και την έντονη αίσθηση του γκολ ήρθε χθες το βράδυ στην Αθήνα, αμέσως μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Καλλονή και ξεκίνησε τον τελικό κύκλο των διαπραγματεύσεων με την ομάδα μας την οποία εκπροσωπούσε ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος.

Σήμερα το πρωί αποδέχθηκε την πρόταση και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2017 επιλέγοντας το νούμερο «14» στη φανέλα του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου, ο Λε Ταλέκ είχε γίνει αποδέκτης προτάσεων από ομάδες του πρωταθλήματος του Σαμπιονά (Αζαξιό, Βαλενσιέν, Λανς) αλλά και club εκτός Γαλλίας, όμως εκείνος επέλεξε να βάλει στο στήθος του το αγαπημένο μας αστέρι.

Γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 1984 στην Χενεμπόν της Γαλλίας και ξεκίνησε την σπουδαία καριέρα του την σεζόν 2001-02 από τη Χάβρη. Κορυφαία στιγμή του ήταν η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λίβερπουλ την σεζόν 2004-05. Αγωνίστηκε στους «κόκκινους» σε τρεις διαφορετικές περιόδους ενώ φόρεσε επίσης τις φανέλες της Σεντ Ετιέν, της Σάντερλαντ, της Σοσό (κατέκτησε μαζί της το κύπελλο Γαλλίας), της Λεμάν. Την τελευταία τριετία αγωνίστηκε σε Οσέρ και Βαλενσιέν πετυχαίνοντας 28 γκολ''.

Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός του Ατρόμητου δήλωσε: '' Ήθελα να φύγω από τη Γαλλία και να βρω ένα άλλο πρωτάθλημα, έχοντας παίξει ήδη στη Αγγλία και όταν ο Ατρόμητος ενδιαφέρθηκε για εμένα άρχισα να παίρνω πολλές πληροφορίες από συμπατριώτες μου που αγωνίστηκαν στην Ελλάδα και όλοι με προέτρεψαν να έρθω. Νιώθω πολύ έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου να εκπληρώσει τους στόχους της. Έχω κάνει προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα και θεωρώ ότι μέσα από την οργάνωση και τις εγκαταστάσεις που υπάρχουν, θα μπορέσω ως παίκτης να αποδώσω τα μέγιστα. Θέλω να με μάθει και ο κόσμος εδώ και να συμβάλω από την πλευρά μου για να μεγαλώσει ο σύλλογος ακόμη περισσότερο. Είναι σημαντικό για εμένα που θα ξαναπαίξω στην Ευρώπη και που θα πάρω στα χέρια μου αυτή την πρόκληση''.

Πρόσθεσε λέγοντας: '' Το γεγονός ότι οι φίλαθλοι δείχνουν χαρούμενοι για εμένα είναι μια πρόκληση παραπάνω για να πετύχω αυτό που θέλω. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι να νιώθει ο κόσμος χαρούμενος αλλά περιμένει πολλά από εμένα. Θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους αλλά και στις προσδοκίες της διοίκησης και του προπονητή τους οποίους ευχαριστώ. Υπάρχουν πολλοί που λένε ότι είμαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου. Εγώ νιώθω καλά, το έδειξε η περσινή μου χρονιά και πλέον είμαι στον Ατρόμητο για να πάω μαζί με την ομάδα μου ακόμη πιο ψηλά''.

''Στον Ατρόμητο ο Λε Ταλέκ''

Στην Αθήνα ο Λε Ταλέκ, υπογράφει Ατρόμητο

Όταν ο Λε Ταλέκ νίκησε τον Τζιμπρίλ Σισέ

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ