ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ανακοίνωσε Αρκούδα ο Ατρόμητος

Ανακοίνωσε Αρκούδα ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος είναι ο νέος σταθμός στην καριέρα του Χρήστου Αρκούδα μετά την ΑΕΚ, με τον 23χρονο αμυντικό να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Χρήστος Αρκούδας είναι ο παίκτης που θα κληθεί να καλύψει το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας του Ατρομήτου μετά την αποχώρηση του Σκόνδρα (ΠΑΟΚ), με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ να έρχεται σε συμφωνία με τους Περιστεριώτες και να υπογράφει την Κυριακή συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους.

"Ήρθα σε μια ομάδα που έχει υψηλές προσδοκίες κάθε χρόνο και δίκαια ανήκει στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Ατρόμητος αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για την εξέλιξη μου και είναι πολύ τιμητικό για εμένα που με στηρίζει σε αυτή τη φάση της καριέρας μου", τόνισε ο Αρκούδας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου μετά την υπογραφή του συμβολαίου, και πρόσθεσε:

"Νιώθω ιδιαίτερα ευτυχής κι ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα για να εκπληρώσει τους στόχους της. Με σκληρή δουλειά, προσπάθεια και υπομονή ελπίζω ότι θα μπορέσω να δείξω στον προπονητή μου κύριο Παράσχο ότι αξίζω την ευκαιρία και πως μπορεί να στηριχθεί πάνω μου σε μια σεζόν που θα έχει πάρα πολλά παιχνίδια".

Να σημειωθεί πως ο Αρκούδας έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Καλλιθέα τη σεζόν 2009-10 (26 συμμετοχές) στη Γ' Εθνική, τις δύο επόμενες σεζόν έπαιξε με την ίδια ομάδα στη Β' Εθνική (45 ματς) ενώ πέρυσι πραγματοποίησε 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο Ελλάδας με τη φανέλα της ΑΕΚ.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ