ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ανακοίνωσε Τόνσο ο Ατρόμητος

Ανακοίνωσε Τόνσο ο Ατρόμητος
Ατρόμητος

Παίκτης του Ατρόμητου είναι και επισήμως ο Μαρτίν Τόνσο. Ο Αργεντίνος εξτρέμ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο στην ομάδα του Περιστερίου, με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα χρόνο.

Επισημοποιήθηκε το deal του Ατρόμητου με τον Μαρτίν Τόνσο. Ο 26χρονος Αργεντίνος πέρασε με επιτυχία από τις απαραίτητες εξετάσεις και ακολούθως υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, που θα έχει διάρκεια ενός έτους.

Οι "κυανόλευκοι" έψαχναν εδώ και καιρό τον αντικαταστάτη του Κοσμίν Ματέι και αφού δεν προχώρησε η περίπτωση του Νικολάς Μαρτίνες, ο οποίος καταλήγει στην Σίντνεϊ Γουόντερερς, οι συζητήσεις στράφηκαν στον Τόνσο. Ο Λατινοαμερικανός βρέθηκε την Πέμπτη (1/9) στην Αθήνα και την Παρασκευή (2/9) έβαλε την υπογραφή στο νεό συμβόλαιο.

Ο ύψους 1.75 εξτρέμ προέρχεται από το πρωτάθλημα της Χιλής, όπου έπαιξε στην Κόλο Κόλο. Από το 2011 μέχρι το 2015 είχε παίξε στη Νιούελς Οντ Μπόις. Το Sport24.gr είχε αποκαλύψει στις 10 Αυγούστου ότι ο Τόνσο είναι στη λίστα του Ατρόμητου.

Ανακοίνωσε Τόνσο ο Ατρόμητος

Η ανακοίνωση

" Ήρθε στο Περιστέρι για να μας προσφέρει φαντασία και στιγμές ποδοσφαιρικού τάγκο! Με ιδιαίτερη χαρά η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αργεντινό Μάρτιν Τόνσο (MartinTonso).

Ο ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε σήμερα τον κύκλο των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων με απόλυτη επιτυχία και αμέσως μετά βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1+1 έτους παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Βιρτουόζος και φαντεζί στο παιχνίδι του ο Μάρτιν Τόνσο, αρέσκεται να παίζει ως επιτελικό χαφ, έχει την ευχέρεια όμως χρησιμοποιώντας εξίσου και «τα δύο πόδια» να χρησιμοποιείται τόσο ως αριστερό όσο και δεξί εξτρέμ".

Τόνσο: "Μίλησα με Σκόκο και Μπαράλες"

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ατρόμητου, ο Τόνσο είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω από σήμερα στον Ατρόμητο. Βρήκα ένα περιβάλλον άκρως επαγγελματικό που κάθε ποδοσφαιριστής επιθυμεί να αγωνίζεται. Υπήρχαν και άλλες επιλογές από το εξωτερικό αλλά και την Ελλάδα πέρσι και φέτος.

Ο Ατρόμητος είναι για εμένα η καλύτερη επιλογή και το πιστεύω ανεπιφύλακτα γιατί με κέρδισε η προσέγγιση της διοίκησης και του τεχνικού διευθυντή. Επιπλέον μίλησα με τον παλιό μου συμπαίκτη Νάτσο Σκόκο αλλά και τον Χερόνιμο Μπαράλες οι οποίοι μου είπαν τα καλύτερα για τον Ατρόμητο και μου συνέστησαν να έρθω".

Ο Τόνσο θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «10». Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου γνωρίστηκε με τον προπονητή Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στην Αθήνα για τον Ατρόμητο ο Τόνσο
Φαβορί ο Τόνσο για τον Ατρόμητο
Τόνσο για αντί-Ματέι στον Ατρόμητο
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ