ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ανακοίνωσε Ρισβάνη ο Ατρόμητος

Ανακοίνωσε Ρισβάνη ο Ατρόμητος
Ρισβάνης, Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του Σπύρου Ρισβάνη με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός θέλει Ευρώπη με τους Περιστεριώτες και κλήση στην Εθνική ομάδα.

Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Σπύρου Ρισβάνη στον Ατρόμητο. Ο 23χρονος στόπερ δεν κατάφερε να μείνει στον Ολυμπιακό, με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο, και παρότι βρέθηκε σε συζητήσεις με τον ΑΠΟΕΛ και την Μπελενένσες, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Περιστερίου.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Μεσσήνιος κεντρικός αμυντικός έπαιξε σε 30 αγώνες του Πανιωνίου, ενώ σημείωσε τρία γκολ. Στο παρελθόν έχει περάσει και από τον Παναθηναϊκό.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Σπύρος Ρισβάνης αποτελεί το 11ο νέο μέλος της ομάδας μας για την περίοδο 2017-18 και τον καλωσορίζει στο Περιστέρι.

O ποδοσφαιριστής που βλέπει τον κόσμο από τα 1.96μ, με σήμα κατατεθέν την ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι και την ασφάλεια που παρέχει στο χώρο ευθύνης του, για τον επόμενο χρόνο θα φορέσει το αστέρι μας στο στήθος!

Ο Σπύρος Ρισβάνης γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1994 στην Καλαμάτα. Είναι διεθνής με την Εθνική U21. Αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και επέλεξε το νούμερο 44 στη φανέλα του".

"ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ"

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Καλαματιανός κεντρικός αμυντικός υποστήριξε: "Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη επιλογή που μπορούσα να κάνω για την συνέχεια της καριέρας μου. Όλοι οι άνθρωποι του Ατρόμητου μου έδειξαν ότι με θέλουν πάρα πολύ και θέλω να τους δικαιώσω για την εμπιστοσύνη τους αυτή.

Οι προσωπικοί μου στόχοι θα έρθουν μέσα από την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Θα κάνω ότι μπορώ δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου για να τους υλοποιήσει. Είναι η έξοδος στην Ευρώπη και η διάκριση στο Κύπελλο Ελλάδας. Από την πορεία αυτή θα προσπαθήσω κι εγώ να πετύχω ότι καλύτερο μπορώ με όνειρο μια κλήση στην Εθνική Ομάδα".

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΡΙΣΒΑΝΗ

ΣΕΖΟΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΥΜ/ΧΕΣ
2013-2014 Παναθηναϊκός Α 16
2014-2015 (1) Παναθηναϊκός Α 2
2014-2015 (2) Πανιώνιος Α 11
2015-2016 Πανιώνιος Α 31
2016-2017 Πανιώνιος Α 30

Ο Ατρόμητος σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο έχει αποκτήσει και τους εξής: Γιώργο Μανούσο, Αντόνιο Ζούνιορ, Δημήτρη Χατζηισαΐα, Δημήτρη Γιαννούλη, Εμάνουελ Μενσά, Αριστοτέλη Καρασαλίδη, Θοδωρή Βασιλακάκη, Μάντσον Ενρίκε, Νίκολα Μίρκοβιτς και Άζερ Μπουσουλάτζιτς.

Πατήστε εδώ και δείτε όλο το πάρε - δώσε των ομάδων της Super League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κρίσιμη Τετάρτη για Ατρόμητο και Ρισβάνη
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ