ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ανακοίνωσε Οριόλ ο Ατρόμητος

Ανακοίνωσε Οριόλ ο Ατρόμητος

Παίκτης του Ατρομήτου είναι και τυπικά ο Τζουάν Οριόλ, ο 30χρονος αριστερός μπακ που θα αντικαταστήσει το κενό του Αλέξανδρου Κατράνη στην πλευρά.

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζουάν Οριόλ, του Καταλανού αριστερού μπακ με θητεία σε Βιγιαρεάλ, Μαγιόρκα, Μπλάκπουλ και Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε τη Δευτέρα στα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο, με προοπτική επέκτασης για ακόμα μια σεζόν.

"Όταν μου μετέφεραν ότι υπάρχει η περίπτωση του Ατρόμητου δεν το σκέφθηκα δεύτερη φορά. Απέρριψα τις προτάσεις που είχα γιατί ο Ατρόμητος συγκαταλέγεται κατά τη γνώμη μου μέσα στις πέντε κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας. Γνώριζα τον Ατρόμητο από τις ευρωπαϊκές του συμμετοχές και είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα να αγωνιστώ με τη φανέλα του στο ελληνικό πρωτάθλημα", τόνισε μετά από τις υπογραφές στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

"Ήρθα σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που έχει επικεντρωθεί σε ότι χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής αλλά ταυτόχρονα έχει και ωραία οικογενειακή ατμόσφαιρα".

"Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή που με επέλεξαν και θέλω να τους δικαιώσω για την επιλογή τους. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στους φίλους της νέας μου ομάδας μου είναι ότι θα δώσω τα πάντα, θα ματώσω τη φανέλα για να γυρίσει ο Ατρόμητος ξανά στις πέντε πρώτες θέσεις και να κερδίσει πάλι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο".

Ο γεννημένος στην Ταραγόνα στις 5 Νοεμβρίου 1986 ποδοσφαιριστής ανήκε στη Μαγιόρκα τα τελευταία δύο χρόνια, έχοντας γεμάτες σεζόν (62 συμμετοχές, 1 γκολ). Από το 2008 μέχρι το 2013 ήταν στη Βιγιαρεάλ, ενώ ακολούθησαν Οσασούνα και Μπλάκπουλ, προτού εγκατασταθεί στις Βαλεαρίδες Νήσους.

Ο Οριόλ αποτελεί το 12ο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου και θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο "3".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ