ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ανακοίνωσε Αντόνιο Τζούνιορ ο Ατρόμητος

Ανακοίνωσε Αντόνιο Τζούνιορ ο Ατρόμητος
Αντόνιο Τζούνιορ

Στην απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού, Αντόνιο Τζούνιορ, προχώρησε η ΠΑΕ Ατρόμητος. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, περνώντας με επιτυχία από τα δοκιμαστικά τεστ.

Στο δυναμικό του Ατρόμητου ανήκει και επισήμως ο Αντόνιο Τζούνιορ. Ο 21 ετών Βραζιλιάνος στόπερ δοκιμάστηκε επί δύο εβδομάδες στην ομάδα του Περιστερίου, έπεισε για την αξία του και κινήθηκαν οι διαδικασίες της απόκτησής του.

Ο Λατινοαμερικανός, που αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Ατρόμητου για τη νέα σεζόν, προέρχεται από τη Σάο Πάολο, ενώ το τελευταίο εξάμηνο έπαιζε ως δανεικός στην Νασιονάλ Σάο Πάολο. Το συμβόλαιο που υπέγραψε είναι τριετούς διάρκειας. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής: "Η ΠΑΕ Ατρόμητος υποδέχεται και καλωσορίζει επίσημα το νέο μέλος της «οικογένειας» της, Antonio Polidoro Junior, εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2017-18!

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου, αφού ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ανταλλαγή των απαραίτητων εγγράφων μεταξύ Ατρόμητου και Σάο Πάολο.

Την ένταξη του Αντόνιο στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας πρόκρινε ο προπονητής Ρικάρντο Σα Πίντο ο οποίος τον υπέβαλε σε «ποδοσφαιρική ακτινοβολία» για διάστημα δύο εβδομάδων στις προπονήσεις κι επιπλέον τον χρησιμοποίησε στα δύο φιλικά παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης

Με ποδοσφαιρικές καταβολές από τη Σάο Πάολο, ο ύψους 1,95μ. Αντόνιο που αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, έχει γεννηθεί το 1996!. Σε ηλικία 12 ετών ξεκίνησε από την Ακαδημία της φημισμένης βραζιλιάνικης ομάδας και το 2013 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Ανήκε μέχρι σήμερα στο έμψυχο δυναμικό της Σάο Πάολο, με εξαίρεση το τελευταίο διάστημα στο οποίο αγωνίστηκε δανεικός στη Νασιονάλ Σάο Πάολο".

"ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ"

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου, το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ατρόμητου δήλωσε τα εξής: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί θα παίξω για πρώτη φορά στην Ευρώπη και θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον προπονητή κύριο Σα Πίντο που εισηγήθηκε την απόκτηση μου.

Στις 15 μέρες που ήμουν στην ομάδα διαπίστωσα ότι διαθέτει εξαιρετική οργάνωση και η προετοιμασία που θα κάνω θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ ακόμη καλύτερα. Δεν πρέπει να πω πολλά λόγια, παρά μόνο ότι θα δουλέψω σκληρά με όλες τις δυνάμεις μου για να δικαιώσω όλους τους ανθρώπους του Ατρόμητου που με εμπιστεύτηκαν και πίστεψαν σε εμένα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ