ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ανακλήθηκε η άδεια του Ατρόμητου, δεν ανησυχούν στο Περιστέρι

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2017 - 2018 (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Φυτανίδης, Ατρόμητος, Eurokinissi EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΠΟ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως ανακαλεί την άδεια συμμετοχής του Ατρόμητου στη Super League λόγω της διαμάχης με τον Φυτανίδη. Δικαίωμα για έφεση έχουν στο Περιστέρι που δεν ανησυχούν.

Σε περιπέτειες μπαίνει ο Ατρόμητος καθώς την Τρίτη (1/8) συνεδρίασε το πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδότησης και έκανε γνωστό πως ανακαλεί την άδεια που είχε χορηγήσει στην ομάδα του Περιστερίου για συμμετοχή της στη Super League της επόμενης σεζόν.

Η απόφαση αυτή ήταν απόρροια της διαμάχης με τον Σωκράτη Φυτανίδη ο οποίος έχει καταθέσει προσφυγή εις βάρος του Ατρόμητου και πλην των χρημάτων που αξιώνει ζήτησε να ανακληθεί και η άδεια. Ο λόγος της ανάκλησης έχει να κάνει με ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που είχαν οι δυο πλευρές και δεν είχε γνωστοποιηθεί στην ΕΠΟ. Βέβαια η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δίνει το δικαίωμα για έφεση στον Ατρόμητο που δεν ανησυχεί και μάλιστα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση:

Από πλευράς της η ΕΠΟ αναφέρει:

"Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την από 1η Αυγούστου συνεδρίασή του, αποφάσισε την ανάκληση της χορηγηθείσας - με την υπ' αριθ. 3/15.05.2017 απόφαση - άδειας συμμετοχής στις διοργανώσεις SUPER LEAGUE περιόδου 2017-2018, της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΕ ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923», λόγω μη συμμόρφωσης με το κριτήριο που αφορά την ύπαρξη πρόσθετων ιδιωτικών, μη γνωστοποιηθέντων στην ΕΠΟ, συμφωνητικών. Κατά της ανωτέρω απόφασης μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών".

Στην ανακοίνωση του ο Ατρόμητος κάνει λόγο για εσφαλμένη και άδικη απόφαση και μάλιστα σημειώνει πως με τέτοιες αποφάσεις δεν προστατεύονται οι υγιείς εταιρείες αλλά υιοθετούνται εκβιαστικές και αθέμιτες πρακτικές. Σημειώνουν όμως πως θα δικαιωθούν:

"Θεωρούμε εσφαλμένη και πέρα ως πέρα άδικη την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Λυπούμαστε που το ποδόσφαιρο σήμερα δεν προστατεύει υγιείς εταιρείες αλλά υιοθετεί με τις αποφάσεις του εκβιαστικές και αθέμιτες πρακτικές.

Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι για την αρτιότητα των θέσεων μας που θα τις παρουσιάσουμε στο Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης και θα πετύχουμε την τελική μας δικαίωση.

Μετά τιμής, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γεώργιος Σπανός".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ