ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αξιολόγηση σε δύο ηλικιακά γκρουπ

Αξιολόγηση σε δύο ηλικιακά γκρουπ

H ΠΑΕ Ατρόμητος θα πραγματοποιήσει αξιολόγηση νεαρών ποδοσφαιριστών την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Πλαγιαρίου στη Θεσσαλονίκη. Στην αξιολόγηση μπορούν να συμμετέχουν ποδοσφαιριστές από τον Νομό Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"H ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ θα πραγματοποιήσει αξιολόγηση νεαρών ποδοσφαιριστών την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Πλαγιαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Στην αξιολόγηση μπορούν να συμμετέχουν ποδοσφαιριστές από τον Νομό Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των προεπιλογών θα παρευρεθεί κλιμάκιο προπονητών της ομάδας του Ατρόμητου Αθηνών, με επικεφαλής τον υπεύθυνο τμήματος scouting της ΠΑΕ, κ. Τόλη Αποστόλου.

Τα ηλικιακά γρκούπ των Αξιολογήσεων είναι τα παρακάτω:

Α’ ΗΛΙΚΙΑΚΟ GROUP 2000 - 2001

Β’ ΗΛΙΚΙΑΚΟ GROUP 2002 - 2003

Όσοι ποδοσφαιριστές επιθυμούν να συμμετέχουν στην αξιολόγηση να το δηλώσουν εκ των προτέρων επικοινωνώντας με τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας του Ατρομήτου Πλαγιαρίου, Μιχάλη Σαλέπη στο τηλέφωνο: 6970632681

Η καταλυτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής έχει οριστεί για την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου. Να τονιστεί ότι σε κάθε ηλικιακό group ο αριθμός συμμετεχόντων δε θα υπερβεί τα 40 άτομα. Για το λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Στη δήλωση συμμετοχής να συμπληρωθούν τα παρακάτω στοιχεία και να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

A ) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

B ) ΑΚΡΙΒΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

Γ ) ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ

Δ) ΟΜΑΔΑ

Οι ποδοσφαιριστές που θα συμμετέχουν στην αξιολόγηση θα πρέπει να προσκομίσουν φετινή ατομική βεβαίωση υγείας ή κατάσταση υγείας από την ομάδα που αγωνίζονται.
Επίσης όσοι έχουν δελτίο σε ομάδες θα χρειαστεί συγκατάθεση της ομάδας που αγωνίζονται. Όλοι θα πρέπει να έχουν παπούτσια για φυσικό χλοοτάπητα και επικαλαμίδες".

Πρόγραμμα αξιολόγησης
Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015
Γεννηθέντες 2000-2001 Συγκέντρωση στις 16:00 Προπόνηση στις 17:00
Γεννηθέντες 2002-2003 Συγκέντρωση στις 17:15 Προπόνηση στις 18:30

"

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ