ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αγώνας δρόμου για Ουμπίδες

Αγώνας δρόμου για Ουμπίδες
INTIME SPORTS

Όλα τα βλέμματα στον Ατρόμητο είναι στραμμένα στον Ουμπίδες και στο αν θα είναι στην διάθεση του Γιώργου Παράσχου για το πρώτο Ευρωπαϊκό ματς κόντρα στην Σαράγεβο.

Πάνω στον Ουμπίδες έχουν πέσει άπαντες στον Ατρόμητο καθώς ο άσος της ομάδας του Περιστερίου την Πέμπτη έκανε θεραπεία και η παρουσία του στο πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην Σαράγεβο είναι αμφίβολη. Ο μέσος του Ατρόμητου θα κάνει ουσιαστικά έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει να δώσει το παρών και να τεθεί στην διάθεση του Παράσχου.

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση της Πέμπτης αυτή έγινε σε δυο γκρουπ. Το ένα με τους παίκτες που έπαιξαν περισσότερο από ένα ημίχρονο και το άλλο από τους υπόλοιπους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Οι παίκτες που αγωνίστηκαν περισσότερο από ένα ημίχρονο στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό έκαναν αποθεραπεία, οι υπόλοιποι ακολούθησαν ένα πρόγραμμα – συνδυασμό αποθεραπείας και προπόνησης.

Ο Ουμπίδες έκανε θεραπεία και ατομικό. Καταβάλλεται προσπάθεια από το ιατρικό επιτελείο για να προλάβει οριακά το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στις 31 Ιουλίου.

Στο αθλητικό κέντρο παραβρέθηκε ο εργοφυσιολόγος Γιώργος Ζιώγας ο οποίος υπέβαλε τους παίκτες σε λιπομέτρηση".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ