ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Άγκυρα" στο Περιστέρι για Γκορμπούνοφ

"Άγκυρα" στο Περιστέρι για Γκορμπούνοφ
Γκορμπούνοφ INTIME SPORTS

Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ κερδίζει τις εντυπώσεις στον Ατρόμητο και είναι βέβαιο πως η διοίκηση, ειδικά αν συνεχίσει έτσι, θα τον "φωνάξει" για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του. Κλήθηκε ξανά στην Εθνική Λευκορωσίας. (VIDEOS)

Το ξεκίνημα του Αντρέι Γκορμπούνοφ στον Ατρόμητο τη σεζόν που διανύουμε είναι τρομερό. Ο Λευκορώσος τερματοφύλακας παίρνει δικαιωματικά τον τίτλο του MVP στον Ατρόμητο, καθώς με την ΑΪΚ, τη Φενέρμπαχτσε και τον Λεβαδειακό έχει πραγματοποιήσει φοβερές αποκρούσεις.

Ο 32χρονος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, Μιχάλη Γρηγορίου, ενώ ειδικά μετά το παιχνίδι με τους Τούρκους στο Περιστέρι, ακούστηκαν για αυτόν πολλά εγκωμιαστικά σχόλια. Η ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιό το καλοκαίρι ανανεώθηκε αυτόματα και έτσι είναι "δεμένος" στην ομάδα των δυτικών προαστίων μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Είναι δεδομένο πως αν συνεχίσει να έχει τέτοιες παρουσίες στις αναμετρήσεις του Ατρόμητου, τότε η διοίκηση θα προχωρήσει άμεσα στην επίσπευση των συζητήσεων, ώστε ο Γκορμπούνοφ να ρίξει άγκυρα στο Περιστέρι για περισσότερα χρόνια, με νέα επέκταση συμβολαίου. Είναι χαρακτηριστικό πως η Εθνική του ομάδα τον κάλεσε ξανά για τις αναμετρήσεις με Ουκρανία (5 Σεπτεμβρίου) και Λουξεμβούργο (8 Σεπτεμβρίου).

Ο Λευκορώσος θα αναχωρήσει για το Μινσκ την 1η Σεπτεμβρίου, καθώς μια μέρα νωρίτερα είναι προγραμματισμένος ο αγώνας του Ατρόμητου με τον Πλατανιά στα Χανιά.



TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ