ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αγκουαζί μέσω... Τζιμπούρ

Αγκουαζί μέσω... Τζιμπούρ
INTIME SPORTS

Ο Λοράν Καρί Αγκουαζί έκανε ντεμπούτο με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, στο ματς με τον ΠΑΟΚ, και το Sport24.gr αποκαλύπτει ενδιαφέροντα στοιχεία για τον Αλγερινό μεσοαμυντικό.

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Λοράν Αγκουαζί με τον Ατρόμητο πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα, την Κυριακή (19/10), στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Ο Αλγερινός έδειξε καλά στοιχεία και ο Ρικάρντο Σα Πίντο έχει ένα ακόμα εργαλείο στη φαρέτρα του.

Υπάρχουν μερικά πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για τον 30χρονο ποδοσφαιριστή. Όπως το πώς ήρθε στην ομάδα του Περιστερίου. Ρώτησε τον συμπατριώτη του και πρώην επιθετικό του Ατρόμητου, Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος του είπε τα καλύτερα για τους «κυανόλευκους». Και αυτό ενώ ο Τζιμπούρ δεν έφυγε με τις καλύτερες αναμνήσεις από τον Ατρόμητο, λόγω Παράσχου. Και όταν οι άνθρωποι της περιστεριώτικης ομάδας άναψαν το ''πράσινο φως'' για τη μεταγραφή του Αφρικανού, στην τεχνική ηγεσία ήταν ο Παράσχος. Και απόρησαν με τη συμπεριφορά του Τζιμπούρ.

Στο πρώτο του επαγγελματικό παιχνίδι ο Αγκουαζί, με τη Μετζ, αντίπαλο είχε τον Στάθη Ταυλαρίδη, νυν συμπαίκτη του στον Ατρόμητο. Σε όλες τις γαλλικές ομάδες που έπαιξε (Μετζ, Μπουλόν, Ιστρ, Καέν) διατέλεσε αρχηγός. Και πάντα έπαιρνε το Νο5 στη φανέλα. Όταν ήρθε στον Ατρόμητο, είχαν παραχωρηθεί σχεδόν όλα τα νούμερα. Το μοναδικό που δεν είχε δοθεί ήταν το 5!

Ο Αγκουαζί μένει στην Αγία Παρασκευή, καθώς εκεί κοντά υπάρχει γαλλικό σχολείο, όπου πηγαίνει η κόρη του που είναι 6 ετών.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ