ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ζησόπουλος: "Σεβόμαστε τους πάντες, δεν φοβόμαστε κανέναν"

Ζησόπουλος: "Σεβόμαστε τους πάντες, δεν φοβόμαστε κανέναν"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Ζησόπουλος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Αστέρα Τρίπολης στάθηκε στην ξεχωριστή σημασία που έχει για όλους στην Αρκαδία το ματς με τον Αστέρα επισημαίνοντας παράλληλα τις δυσκολίες του.

Ο Γιώργος Ζησόπουλος μίλησε για τον αγώνα της Πέμπτης με την Παρτιζάν επισημαίνοντας πώς αυτό το παιχνίδι είναι ξεχωριστό για τον Αστέρα, αφού θα είναι το πρώτο ομίλου EUROPA LEAGUE που θα διεξαχθεί στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα ποδοσφαιριστή έχουν ως εξής:

«Είναι ένα ματς ξεχωριστό. Για πρώτη φορά στο γήπεδο μας θα διεξαχθεί αγώνας ομίλου του EUROPA LEAGUE. Είναι για μας κάτι μοναδικό, όπως αντίστοιχα ήταν και το παιχνίδι με την Μπεσίκτας.

Θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι αυτό, όπως κάθε παιχνίδι από το πρωτάθλημα μέχρι την Ευρώπη. Το δείξαμε και στο ματς με την Μπεσίκτας, αλλά και στο τελευταίο παιχνίδι μας με τον Πλατανιά.

Με τον ίδιο στόχο, με πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο και με συγκέντρωση για ένα αποτέλεσμα ελπίζοντας πώς στο τέλος θα είμαστε εμείς οι νικητές και θα ευχαριστήσουμε τον κόσμο.

Η Παρτιζάν είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα, όπως όλες στον όμιλο, με Σέρβους ποδοσφαιριστές, τεχνίτες και νέους που θέλουν να διεκδικήσουν κάτι στην Ευρώπη. Έπρεπε να παίζει η Παρτιζάν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Παρτιζάν είναι καλή ομάδα και περιμένουμε ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όλοι οι ποδοσφαιριστές στα καθήκοντά μας και να κάνουμε αυτό που θα ζητήσει ο προπονητής. Όποτε το κάνουμε αυτό δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Σεβόμαστε τους πάντες, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν.

Θέλουμε τους φιλάθλους δίπλα μας. Τους υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε όλοι το 100% μέσα στο παιχνίδι. Όπως μας έχουν στηρίξει μέχρι σήμερα και ακόμα περισσότερο, προκειμένου την Πέμπτη να πανηγυρίσουμε μία μεγάλη νίκη και να δώσουμε χαρά στον κόσμο που θα έρθει να μας δει».

Ουσέρο: "Θέλουμε την βοήθεια και τη στήριξη του κόσμου"

Δηλώσεις έκανε και ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές στο EUROPA LEAGUE με τη φανέλα του Αστέρα, ο Φερνάντο Ουσέρο ο οποίος στάθηκε στις δυσκολίες του αγώνα, ωστόσο δεν παρέλειψε να καλέσει τον κόσμο στο γήπεδο επισημαίνοντας ότι από τον Αστέρα εξαρτάται η απόδοση του και πώς όλα θα πάνε καλά:

«Θεωρώ ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού η Παρτιζάν είναι μεγάλη ομάδα. Ωστόσο παίζουμε στην έδρα μας και θεωρώ πώς θα τα πάμε καλά. Η Παρτιζάν είναι καλή αντίπαλος και έχει γρήγορη επίθεση, αλλά το πώς θα παίξουμε εξαρτάται καθαρά και μόνο από μας. Θέλουμε τη βοήθεια και τη στήριξη των φιλάθλων μας και με την ευκαιρία αυτή θέλω να τους καλέσω στο γήπεδο»

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ