ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ζησόπουλος: "Να γεμίσει το γήπεδο"

Ζησόπουλος: "Να γεμίσει το γήπεδο"

Ο Γιώργος Ζησόπουλος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Αστέρα Τρίπολης ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να βοηθήσουν με τη δυναμική παρουσία τους, στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η πρώτη αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα πλέι-οφ του Europa League είναι εξαιρετικά σημαντική και ο αμυντικός των "Αρκάδων", Γιώργος Ζησόπουλος, ζήτησε τη στήριξη του κόσμου προκειμένου η ελληνική ομάδα να ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο.

"Το παιχνίδι με την Μακάμπι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπου όμως δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά έργα την ώρα του αγώνα. Εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν για γκολ και να σκοράρουμε, αλλά ταυτόχρονα να παίξουμε έξυπνα και στην άμυνα.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι και αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο γήπεδο, για να κάνουμε περήφανους όλους τους φίλους της ομάδας.

Σε αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε και τη συμπαράσταση του κόσμου, που πρέπει να γεμίσει το γήπεδο μεταφέροντας μας τον ενθουσιασμό του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.", δήλωσε ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ