ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Υψηλή ένταση, τακτική και ώρα για μπαλίτσα

Υψηλή ένταση, τακτική και ώρα για μπαλίτσα
REPORTER IMAGES

Με υψηλή ένταση και ασκήσεις τακτικής συνεχίστηκε η τέταρτη μέρα προετοιμασίας του Αστέρα στην Ολλανδία. Την Πέμπτη (16/07) το πρώτο φιλικό. Το Sport24.gr μεταδίδει από το Φένλο.

Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα συνέχισαν την προετοιμασία τους με διπλή προπόνηση και την Τετάρτη (15/07). Το πρωινό τους βρήκε να ακολουθούν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ. Οι απαιτήσεις του προγράμματος ήταν μεγάλες και άπαντες άντεξαν την υψηλή ένταση.

Αποστολή στην Ολλανδία: Θοδωρής Κουνάδης

Την ίδια στιγμή, το Sport24.gr ήταν στο αεροπλάνο για Ντίσελντορφ και από εκεί οδικώς στο Φένλο για να καλύψει το βασικό στάδιο προετοιμασίας των κιτρινομπλέ στην Ολλανδία έως και την μεθεπόμενη Πέμπτη (23/07).

Υψηλή ένταση, τακτική και ώρα για μπαλίτσα

Το απόγευμα βρεθήκαμε και εμείς στο προπονητικό κέντρο και παρακολουθήσαμε από κοντά το πρόγραμμα του Αστέρα το οποίο συμπεριλάμβανε ασκήσεις τακτικής με έμφαση στην αμυντική λειτουργία. Στο ομαδικό δεν συμμετείχαν οι Μπαράλες, Ιγκλέσιας, Κουρμπέλης οι οποίοι προφυλάχθηκαν.

Λίγο πριν το τέλος της προπόνησης, άρχισε και η βροχή η οποία δεν λείπει όλες αυτές τις ημέρες από το Φένλο το οποίο θυμίζει... Τρίπολη με φθινοπωρινό καιρό. Η θερμοκρασία που συναντήσαμε, γύρω στους 22 βαθμούς, ιδανική φυσικά για προετοιμασία.

Τα σπουδαία ωστόσο έρχονται αύριο (16/07) καθώς ο Αστέρας θα δώσει το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας. Αντίπαλος η τουρκική Ινσταμπούλ με τη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 ώρα Ελλάδας.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ