ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Υπογράφει ο Τσάβες, το "ψάχνει" για Βαλένσια

Υπογράφει ο Τσάβες, το "ψάχνει" για Βαλένσια

Ο Κρίστιαν "Πότσι" Τσάβες περνά τη Δευτέρα από ιατρικές εξετάσεις και μετά θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Αστέρα. Εξετάζεται η λύση του Κολομβιανού, Χοσέ Αδόλφο Βαλένσια.

Έτοιμος να φορέσει την "κιτρινομπλέ" φανέλα είναι ο Κρίστιαν "Πότσι" Τσάβες. Ο 29χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός έφθασε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Τρίπολη και κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Ακολούθως, ο πρώην ποδοσφαιριστής των Μπόκα Τζούνιορς, Αρσενάλ Σαραντί και Λανούς θα υπογράψει το συμβόλαιό του, με τους Αρκάδες να ολοκληρώνουν μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση.

Παράλληλα, ο Αστέρας κινείται και για μεταγραφική προσθήκη στην επίθεση ειδικά μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου, ο οποίος επέστρεψε στον Ατρόμητο.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr είναι του 24χρονου Κολομβιανού φορ, Χοσέ Αδόλφο Βαλένσια. Ο Βαλένσια γεννήθηκε στην πρωτεύουσα, Μπογκοτά, στις 18 Δεκεμβρίου του 1991 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε το 2008. Εκεί κάθισε μια τετραετία, μεσολαβούντος ενός δανεισμού στη Χουβεντούδ Σοάτσα.

Το 2012 έφυγε για πρώτη φορά εκτός Κολομβίας, αρχικά ως δανεικός στους Portland Timbers ενώ στη συνέχεια αποκτήθηκε από την ομάδα του MLS.

Στις αρχές του 2014 δόθηκε δανεικός από τους Portland Timbers στην αργεντίνικη Ολίμπο, ενώ το καλοκαίρι του ιδίου έτους τον απέκτησε η Ροσάριο Σεντράλ. Το πρώτο εξάμηνο του περασμένου έτους αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ιντεπεντιέντε.

Είναι διεθνής με την Κ20 εθνικής ομάδα της Κολομβίας, μετρώντας ένα γκολ σε πέντε συμμετοχές με τους "καφετέρος" στο αντίστοιχο ηλικιακό Μουντιάλ του 2011.

Η περίπτωση του Τόρες κόλλησε καθώς η Αλαβές άλλαξε γνώμη και θα κρατήσει- εκτός απροόπτου- τον παίκτη.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ