ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Χώρισαν οι δρόμοι Αστέρα - Ούγκεν

Χώρισαν οι δρόμοι Αστέρα - Ούγκεν

Μετά από δέκα χρόνια με επιτυχίες η συνεργασία του Αστέρα Τρίπολης με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Τζέρι Ούγκεν, έφθασε στο τέλος της.

Ο Τζέρι Ούγκεν αποτελεί κομμάτι της ιστορίας του Αστέρα Τρίπολης. Ο προπονητής τεραμτοφυλάκων της ομάδας μετά από δέκα χρόνια στην Τρίπολη, έλυσε τη συνεργασία του από κοινού, με τον Αστέρα. Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσαν τόσο οι "Αρκάδες", όσο κι ο Νιγηριανός προπονητής.

Η Ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή τερματοφυλάκων Τζέρι Ούγκεν. Ο Τζέρι εργάστηκε στην ομάδα μας επί μια δεκαετία και επέδειξε υψηλό αίσθημα ευθύνης, ενώ είχε εξαιρετική συνεργασία με το τεχνικό τμήμα και όλους όσοι εργάζονται στον ΑΣΤΕΡΑ. Τον ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στον ΑΣΤΕΡΑ και του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του, γιατί το αξίζει".

Η δήλωση του Τζέρι Ούγκεν

"Θέλω να ευχαριστήσω τους κ.κ. Μπάκο, Καϋμενάκη, τον πρόεδρο του ΑΣΤΕΡΑ Γιώργο Μποροβήλο, αλλά και όλους τους συνεργάτες μου όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα, για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε. Εύχομαι στον ΑΣΤΕΡΑ καλή πορεία στο επόμενο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη. Ελπίζω η ομάδα να πάει ακόμη πιο ψηλά γιατί το αξίζει. Φεύγω σαν φίλος και θα παραμείνω φίλος".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ