ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Χωρίς Μπαράλες, Γκοϊάν ο Αστέρας

Χωρίς Μπαράλες, Γκοϊάν ο Αστέρας

Οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης συνέχισαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Κυριακής με την Βέροια με τον Στάικο Βεργέτη να έχει δυο απουσίες.

Χωρίς τους Μπαράλες και Γκοϊάν συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης ενόψει του Κυριακάτικου εκτός έδρας παιχνιδιού με την Βέροια (19.00). Ο Αργεντινός επιθετικός έκανε θεραπεία, ενώ ο Ρουμάνος στόπερ, προπονείται ατομικά και θα επανέλθει τις επόμενες ημέρες.

Η προπόνηση ξεκίνησε με τον Στάικο Βεργέτη να χωρίζει τους ποδοσφαιριστές σε δύο γκρουπ. Το πρώτο δούλευε πάνω στα τελειώματα και το δεύτερο σε επιθέσεις άμυνας και επίθεσης. Στο τελευταίο ημίωρο οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα έπαιξαν σε «οικογενειακό διπλό» με τον Έλληνα τεχνικό να δοκιμάζει παίκτες και συστήματα.

Χωρίς Μπαράλες, Γκοϊάν ο Αστέρας

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος επέστρεψε από την Εθνική-Κ18 και έκανε αποθεραπεία καθώς την Τετάρτη ήταν στο αρχικό σχήμα της εθνικής ομάδας Νέων στο φιλικό με την Τουρκία και αντικαταστάθηκε στο 60ο λεπτό.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με απογευματινή προπόνηση την Παρασκευή και το Σάββατο με πρωινή. Αμέσως μετά θα ανακοινωθεί και η αποστολή για το ματς με τη Βέροια.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ