ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Χωρίς ανάσες στην Κρήτη

Χωρίς ανάσες στην Κρήτη
INTIME SPORTS

Ο Αστέρας Τρίπολης επέστρεψε την Παρασκευή από την Αγγλία και το Σάββατο οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη θα μπουν και πάλι στο αεροπλάνο για να ταξιδέψουν για την Κρήτη και το ματς με τον ΟΦΗ.

Να γυρίσει το κουμπί και να δείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί ένα βαρύ αποτέλεσμα αλλά και την κούραση του αγώνα με την Τότεναμ είναι υποχρεωμένος ο Αστέρας Τρίπολης. Η αποστολή των Αρκάδων επέστρεψε την Παρασκευή από το Λονδίνο έπειτα από ένα κουραστικό ταξίδι και σε λιγότερο από 24ώρες πρέπει να μπει ξανά στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει στην Κρήτη.

Εκεί την Κυριακή ο Αστέρας θα αγωνιστεί κόντρα στον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ και σίγουρα οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Στάικος Βεργέτης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σάκη Παντελιάδη, ο οποίος έχει ένα αιμάτωμα στο δικέφαλο και θα μείνει στην Τρίπολη, όπως και οι υπόλοιποι τραυματίες. Εκτός, θα είναι και οι Κουρμπέλης, Γκοϊάν, Κιτοκό και Τιέ Μπι, οι οποίοι είναι τραυματίες.

Το μόνο θετικό για τους Αρκάδες είναι πως το κλίμα παρά την βαριά ήττα είναι θετικό καθώς όλοι αντιμετωπίζουν τα ματς των ομίλων του Europa League ως διασκέδαση και συλλογή πλούσιων εμπειριών.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ