ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με Συρεγγέλα στην Κέρκυρα ο Αστέρας

Με Συρεγγέλα στην Κέρκυρα ο Αστέρας

Με τον 19χρονο επιθετικό, Όμηρο Συρεγγέλα, ο οποίος έγινε επαγγελματίας την Τρίτη θα ταξιδέψει ο Αστέρας στην Κέρκυρα. Εκτός οι Τσάβες, Γκοντό, Κουρμπέλης και Ιγκλέσιας.

Με απουσίες ταξιδεύει στην Κέρκυρα για την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League, ο Αστέρας (Σάββατο 22/10, 16:00).

Εκτός πλάνων του τεχνικού της ομάδας της Τρίπολης, Δημήτρη Ελευθερόπουλου, έμειναν οι τραυματίες Γκοντό, Ιγκλέσιας, Κουρμπέλης αλλά και ο Πότσι Τσάβες. Εκτός είναι κι ο συμπατριώτης του τελευταίου, Λουίς Φαρίνια, ο οποίος ωστόσο είναι τιμωρημένος καθώς είχε αντικρίσει απευθείας κόκκινη κάρτα.

Αντίθετα, η ευχάριστη έκπληξη ακούει στο όνομα του Όμηρου Συρεγγέλα. Προσφάτως υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και την προηγουμένη αγωνιστική πέτυχε χατ-τρικ στη νίκη με 3-2 του Αστέρα επί του Πλατανιά στο ηλικιακό επίπεδο Κ20. Επίσης, φαίνεται ότι καθιερώνεται στην αποστολή των "κιτρινομπλέ" ο Ιταλός γκολκίπερ, Αντόνιο Ντοναρούμα, ως αναπληρωματικός του Τόμας Κοσίτσκι.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοσίτσκι, Ντοναρούμα, Σεφίλ, Γιαννούλης, Μπέρτος, Μακροστέργιος, Κυριακόπουλος, Ίγκορ, Μάσα, Νίκο Φερνάντες, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Δημούτσος, Καλτσάς, Στανισλάβιεβιτς, Χαμντανί, Ιωαννίδης, Συρεγγέλας.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ