ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Χωρίς τέσσερις η προετοιμασία του Αστέρα

Χωρίς τέσσερις η προετοιμασία του Αστέρα

Σε φουλ ρυθμούς ενόψει Ξάνθης η προετοιμασία του Αστέρα με τον Τερεζόπουλο να μην έχει στην διάθεση του τους Φούντα, Τσοκάνη, Ιγκλέσιας και Τριανταφυλλόπουλο.

Ένα δύσκολο παιχνίδι περιμένει τον Αστέρα την Δευτέρα (15/2) με τους Αρκάδες να πηγαίνουν στην Ξάνθη και η νίκη να είναι το μοναδικό ζητούμενο σε μια προσπάθεια να επανέλθει το καλό κλίμα στην ομάδα μετά την ήττα από τον Πλατανιά.

Πλέον κάθε νίκη θα έχει και το δικό της βαθμολογικό ενδιαφέρον στη μάχη της πεντάδας με τον Αστέρα να βρίσκεται στην 6η θέση τη δεδομένη χρονική στιγμή, τρεις πόντους πίσω από ΠΑΟΚ και Πανιώνιο.

Η προετοιμασία των Αρκάδων έχει μπει σε φουλ ρυθμούς με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο να μην έχει στη διάθεση του τους Φούντα, Τσοκάνη, Ιγκλέσιας και Τριανταφυλλόπουλο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΑΣΤΕΡΑ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη (Δευτέρα 15/02, 19:30).

Το πρώτο μέρος του προγράμματος περιελάμβανε συνδυαστικές ασκήσεις τεχνικής καθώς και ασκήσεις συναρμογής, ενώ ακολούθησαντεχνικοτακτική άσκηση με έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη, άσκηση κατοχής μπάλας με transition και στο τέλος οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν διπλό σε μικρούς χώρους.

Ο Ταξιάρχης Φούντας έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Τριανταφυλλόπουλος και Τσοκάνης θεραπεία. Τις επόμενες μέρες θα αρχίσει προπονήσεις ο Iglesias".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ