ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Χωρίς Σελίν, αλλά με Τσουκαλά απέναντι στον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" (16/09, 20:30), με τον Γέβγεν Σελίν να παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού. Μέσα ο Σταύρος Τσουκαλάς.

Ο Αστέρας Τρίπολης τίθεται αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" (16/09, 20:30), στο πρώτο παιχνίδι του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της ομάδας, και θέλει να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα απ' το φαληρικό γήπεδο.

Ο έμπειρος τεχνικός ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (15/09) την αποστολή των Αρκάδων για τον αυριανό αγώνα, με τον Γέβγεν Σελίν να παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού. Από και εκεί και πέρα, ο προπονητής του Αστέρα δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα, αφού ο Μαρτίν Τόνσο, που αποκτήθηκε τις τελευταίες ημέρες, δεν βρίσκεται ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο και έμεινε -φυσιολογικά- εκτός.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε αποστολή επιστρέφει ο Σταύρος Τσουκαλάς, ο οποίος ήταν στον "πάγο" απ' τον Στάικο Βεργέτη, καθώς κι ο Γιάννης Κώτσιρας.

Αναλυτικά η αποστολή: Αθανασιάδης, Καπετάνος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ίγκορ, Ζουμά, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Μαντιντά, Ισνάλντο, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Κώτσιρας, Στανισάβλιεβιτς, Γκοντό, Μανιάς, Δουβίκας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ