ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Χωρίς Μαντιντά, αλλά με Ισνάλδο ο Αστέρας

SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ / EUROKINISSI)
Αστέρας EUROKINISSI SPORTS

Ο ανεβασμένος Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει την Κυριακή (26/11, 17.15) εντός έδρας τον Λεβαδειακό και ο Σάββας Παντελίδης υπολογίζει εκ νέου στον Αργεντινό εξτρέμ Ισνάλδο. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Μαντιντά.

Από δύο διαδοχικές νίκες προέρχεται στη Super League ο Αστέρας Τρίπολης. Εντός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού και "διπλό" στα Χανιά επί του Πλατανιά. Την Κυριακή (26/11, 17.15) οι Αρκάδες υποδέχονται τον Λεβαδειακό για τη 12η αγωνιστική και ο Σάββας Παντελίδης θα επιδιώξει να καθοδηγήσει την ομάδα του στο τρίτο σερί τρίποντο.

Ο Λεβί Μαντιντά εξακολουθεί και είναι τραυματίας. Επέστρεψε "λαβωμένος" από την εθνική Γκαμπόν και όπως και με τον Πλατανιά μένει εκτός. Δεν υπολογίζεται φυσικά ούτε ο τραυματίας Κυριακόπουλος, ενώ επιστρέφει στη διάθεση του προπονητή ο Αργεντινός εξτρέμ, Ισνάλδο.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης έχει ως εξής: Αθανασιάδης, Τσιφτσής, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκόρ, Μπέρτος, Κώτσιρας, Σελίν, Τόνσο, Μουνάφο, Ισνάλδο, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Γκοντό, Μανιάς και Δουβίκας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ