ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Χωρίς Ιγκλέσιας απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Αστέρα, Στάικος Βεργέτης, δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, πέραν του Ματίας Ιγκλέσιας ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με το Λεβαδειακό.

Επιτακτική είναι η ανάγκη για νίκη στο "στρατόπεδο" του Αστέρα. Οι "κιτρινομπλέ" υποδέχονται τον ΠΑΣ Γιάννινα, την Κυριακή 19 Μάρτη στις 17:15 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" της Τρίπολης για την 25η αγωνιστική της Super League, και ο Στάικος Βεργέτης έβγαλε την καλύτερη δυνατή αποστολή κατά την εκτίμησή του.

Άλλωστε, η μοναδική απουσία για την ομάδα της Τρίπολης ακούει στο όνομα του Ματίας Ιγκλέσιας. Ο Αργεντινός μέσος αποβλήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα στη Λιβαδειά, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λεβαδειακό για την 24η αγωνιστική της Super League, κι έως εκ τούτου δεν είναι διαθέσιμος.

Μετά από 24 αγωνιστικές στη Super League ο Αστέρας έχει συγκεντρώσει 21 βαθμούς και βρίσκεται στη 12η θέση, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα 33 και βρίσκεται στην 9η.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Αθανασιάδης, Ντοναρούμα, Γκαϊντούτσικ, Γιαννούλης, Μπέρτος, Σελίν, Κυριακόπουλος, Μάσα, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Φαρίνια, Δημούτσος, Καλτσάς, Κώτσιρας, Στανισάβλιεβιτς, Χαμντανί, Ιωαννίδης, Μανιάς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ