ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Χωρίς Γιαννούλη και Χαμντανί απέναντι στην Κέρκυρα

Χωρίς Γιαννούλη και Χαμντανί απέναντι στην Κέρκυρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι δύο παίκτες με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα του Αστέρα, Κώστας Γιαννούλης και Ρασίντ Χαμντανί, θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση με την Κέρκυρα, καθώς είναι τιμωρημένοι.

Ο Αστέρας υποδέχεται την Κέρκυρα, την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 17:15 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την 23η αγωνιστική της Super League, και ο Απόστολος Χαραλαμπίδης καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς δύο βασικά στελέχη.

Ουσιαστικά τους δύο παίκτες που μετρούν τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής με την "κιτρινομπλέ' φανέλα την τρέχουσα σεζόν. Είναι ο Κώστας Γιαννούλης και ο Ρασίντ Χαμντανί. Αμφότεροι δηλώθηκαν ώστε να εκτίσουν την τιμωρία τους σε αυτό το ματς.

Ο Αστέρας μετρά από 22 ματς έχει συγκεντρώσει 20 βαθμούς και βρίσκεται στη 12η θέση της Super League, ενώ η Κέρκυρα τρεις περισσότερους και βρίσκεται στην 11η.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Αθανασιάδης, Ντοναρούμα, Γκαϊντούτσικ, Μπέρτος, Σελίν, Ευαγγέλου, Κυριακόπουλος, Μάσα, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Φαρίνια, Δημούτσος, Καλτσάς, Μπαστιάνος, Στανισάβλιεβιτς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ