ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Χάβος: "Μετά την αποβολή τα σφυρίγματα δεν ήταν αυτά που έπρεπε..."

Χάβος: "Μετά την αποβολή τα σφυρίγματα δεν ήταν αυτά που έπρεπε..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης χαρακτήρισε άδικη την ήττα απ' τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ενώ άφησε αιχμές για τη διαιτησία του Σταύρου Μάνταλου.

Ο Αστέρας Τρίπολης παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά γνώρισε την ήττα με 1-0 απ' τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός των Αρκάδων, Μάκης Χάβος τόνισε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, χαρακτήρισε άδικη την αποβολή του Ματίας Ιγκλέσιας, ενώ άφησε αιχμές για τη διαιτησία του Σταύρου Μάνταλου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Η αλήθεια είναι στο πρώτο εικοσάλεπτο δεν ήμασταν καλοί. Ο Ατρόμητος προσπαθούσε με βαθιές και διαγώνιες μπαλιές να απειλήσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Μετά ελέγξαμε το παιχνίδι, κάναμε ευκαιρίες, αλλά κόντρα στη ροή του ματς δεχθήκαμε ένα πανέμορφο γκολ.

Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τα παιδιά και έδειξαν σίγουροι ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, μπήκαμε πολύ καλά, αλλά ο Ιγκλέσιας είδε μια κόκκινη κάρτα η οποία ήταν άδικη. Θεωρώ ότι νωρίτερα ο Κεϊτά έπρεπε να δεχθεί κόκκινη κάρτα σε ένα μαρκάρισμα στον Ιγκόρ. Μετά την αποβολή τα σφυρίγματα δεν ήταν αυτά που έπρεπε και όποιος καταλαβαίνει, ξέρει τι λέω.

Πλέον, θέλουμε την πρώτη νίκη, γιατί πλέον το θέμα είναι και ψυχολογικό. Είναι κάποιες περίοδοι στο ποδόσφαιρο που η μπάλα δεν σε θέλει. Ξέρω για την πίεση, αλλά όποιος δεν αντέχει την πίεση δεν μπορεί να είναι στο ποδόσφαιρο. Καθημερινά μπορεί να γράφονται πολλά, αλλά πάντα το θέμα είναι ποιος τα λέει και ποιος γράφει αυτά τα πράγματα".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πρώτη νίκη για τον Ατρόμητο, 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης
TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ