ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Χάβος: "Καλύτεροι σε σχέση με Κάμπουρ"

Χάβος: "Καλύτεροι σε σχέση με Κάμπουρ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Αστέρα, Μάκης Χάβος, υποστήριξε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη στο ματς με την Γκεντσλέρμπιρλιγί σε σχέση με αυτό κόντρα στην Κάμπουρ, αποδίδοντάς της, τη λέξη "οικογένεια".

Μια οικογένεια έχει γίνει ο Αστέρας, όπως υποστήριξε ο τεχνικός της ομάδας της Τρίπολης, Μάκης Χάβος, μετά τη νίκη επί της Γκεντσλέμπιρλιγί (3-1), στο τρίτο και τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΟΟΣΤΕΡΜΠΕΕΚ: Βασίλης Τεμπέλης

"Ηταν το τρίτο φιλικό στην Ολλανδία, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα της Τουρκίας. Επιλέξαμε αυτό να είναι το πιο δυνατό. Η ομάδα για 60-65 λεπτά ήταν πολύ καλή και συνολικά ήταν καλύτερη σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Κάμπουρ.

Σε κάθε φιλικό δίνουμε περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά, ώστε στο τέλος της προετοιμασίας, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος όλοι να έχουν περισσότερα από 80-90 λεπτά συμμετοχής. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσαρμογή όλων των παιδιών.

Επιλέξαμε κάποια παιδιά να έρθουν στην ομάδα, γίναμε οικογένεια στην Τρίπολη και συν τον πολύ καλό χαρακτήρα όλων των ποδοσφαιριστών, βοήθησαν όλοι στη γρήγορη προσαρμογή. Είμαστε ικανοποιημένοι και είμαστε οικογένεια με όλη τη σημασία της λέξης", υποστήριξε ο τεχνικός των Αρκάδων.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ