ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Χάβος: "Ικανοποιημένος από την εικόνα"

Χάβος: "Ικανοποιημένος από την εικόνα"
Χάβος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Αστέρα, Μάκης Χάβος, τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξαν οι Αρκάδες στη φιλική νίκη με 3-1 επί της Κάμπουρ, μιλώντας παράλληλα για την επικείμενη μεταγραφή επιθετικού.

Ο Αστέρας νίκησε με σκορ 3-1 την Κάμπουρ στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους με τον τεχνικό της ομάδας της Τρίπολης, Μάκη Χάβο, να μένει ικανοποιημένος μετά τη λήξη του ματς. Τι είπε για επιθετικό, ματς και... Γκοντό.

"Δώσαμε το δεύτερο φιλικό στην Ολλανδία και δώσαμε περισσότερο χρόνο στα παιδιά. Σε αγωνιστικό και τακτικό επίπεδο, είχαμε πολύ καλή εικόνα. Αρκετά κομμάτια που δουλεύουμε στις προπονήσεις, βγαίνουν στο γήπεδο. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα 65 λεπτά παιχνιδιού.

Το πλάνο μας είναι να έρθει ένας φορ. Ο Ιωαννίδης ανταπεξέρχεται, είναι νέος, έχει καλή τεχνική, καλά τελειώματα, μπορεί να αγωνιστεί κι εκτός περιοχής και με πλάτη. Χρειάζεται υπομονή και πολλή δουλειά από τον ίδιο.

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη διαμονή και τον τρόπο δουλειάς των ποδοσφαιριστών. Έχουμε πολλά οφέλη και υπάρχει ακόμη ένα φιλικό μία ημέρα πριν φύγουμε. Δείχνουμε καλά στοιχεία, όταν η αντίπαλος, που είναι ολλανδική ομάδα, κάνει το πρώτο σουτ στο 32', είσαι ευχαριστημένος".

Για τον Σεντρίκ Γκοντό: "Είναι ένα νέο παιδί, έπαιζε στην Ιταλία, που είναι σημαντικό το πρωτάθλημα και έχει δείξει καλά στοιχεία. Δεν θέλω να βιαστούμε. Περιμένουμε να γίνεται όλο και καλύτερος. Αξίζει να του δώσουμε μια ευκαιρία".

Κοσίτσκι: "Εξελίσσεσαι όταν υπάρχει ανταγωνισμός"

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Τόμας Κοσίτσκι δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του σε ματς των Αρκάδων, ενώ παραδέχθηκε ότι ο ανταγωνισμός με τον Αντόνιο Ντοναρούμα θα ωφελήσει αμφότερους.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα από τον τραυματισμό μου. Νιώθω καλά και είμαι έτοιμος, αφού επέστρεψα ύστερα από 10 μήνες".

Η προετοιμασία πάει πολύ καλά. Ακούμε τον προπονητή μας και όλα πάνε καλά. Είναι υπέροχο το γκρουπ των τερματοφυλάκων και εξελίσσεσαι όταν υπάρχει ανταγωνισμός. Γίνεσαι καλύτερος".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ