ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Χάβος: "Η ομάδα δεν είναι χάλια"

Χάβος: "Η ομάδα δεν είναι χάλια"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάκης Χάβος στάθηκε στην δεύτερη κίτρινη που δέχθηκε ο Μπέρτος στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και εξακολουθεί να αισιοδοξεί παρά το αρνητικό ξεκίνημα της ομάδας του.

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης στην αρχική του τοποθέτηση για το παιχνίδι είπε:

“Η αποβολή του Μπέρτου ήταν άδικη. Όταν παίζεις με δέκα παίκτες κόντρα στον ΠΑΟΚ, όλα είναι δύσκολα... Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την αμυντική μας λειτουργία. Πετύχαμε και ένα γκολ που άφησε το σκορ ρευστό μέχρι το τέλος του αγώνα. Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής. Η ομάδα δεν είναι χάλια... Συνεχίζουμε. Δεν βιάζομαι, ούτε αγχώνομαι. Πίεση υπάρχει”.

Για την εικόνα της ομάδας στα δυο πρώτα παιχνίδια, σχολίασε:
“Ξέρω τι δουλειά έχουμε κάνει στην ομάδα και σε επίπεδο φυσικής κατάσταση αλλά και τακτικής και ξέρω ότι η ομάδα σύντομα θα μπει στο δρόμο των επιτυχιών. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο”.

Για την αποβολή του Μπέρτου τόνισε:
“Η φάση έγινε μπροστά μου και θεωρώ ότι ο Μπέρτος δεν είχε πρόθεση. Αν ήθελε να χτυπήσει τον αντίπαλο τότε ήταν κόκκινη κάρτα. Όμως θεωρώ ότι δεν το ήθελε και μάλιστα το παιχνίδι σταμάτησε επειδή παίκτης του ΠΑΟΚ έπιασε την μπάλα με τα χέρια. Και αντί να πάρει αυτός κίτρινη πήρε κόκκινη ο δικός μας παίκτης”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ