ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Χάβος για πλέι οφ στον Αστέρα

Χάβος για πλέι οφ στον Αστέρα
Χάβος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αστέρας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Μάκη Χάβο, έχοντας ως στόχο να μπει στα πλέι οφ και να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη. Βοηθός του στον πάγκο θα είναι ο Πάρης Ζουμπούλης.

Ο Μάκης Χάβος θα είναι ο νέος προπονητής του Αστέρα. Οι Αρκάδες γνωστοποίησαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Έλληνα τεχνικό, έχοντας ως στόχο να μπουν στα πλέι οφ και να διεκδικήσουν την έξοδο στην Ευρώπη την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Βοηθός του στον πάγκο θα είναι ο Πάρης Ζουμπούλης, ενώ η ΠΑΕ ευχήθηκε καλή συνέχεια στον Δημήτρη Τερεζόπουλο, ο οποίος όσο έμεινε ως πρώτος προπονητής στην ομάδα της Αρκαδίας είχε απολογισμό 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Ο Χάβος εργαζόταν μέχρι πρότινος στην ΑΕ Λεμεσού, στην Κύπρο, με τον οποίο σε 16 ματς είχε 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Κατά το παρελθόν ο 47χρονος Θεσσαλονικιός προπονητής έχει δουλέψει και σε Αγροτικό Αστέρα, ΠΑΟΚ και Βέροια, ενώ στον Παναιτωλικό εργάστηκε από το 2012 μέχρι το 2015.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Μάκη Χάβο. Βοηθός του Μάκη Χάβου στον πάγκο του ΑΣΤΕΡΑ θα είναι ο Πάρης Ζουμπούλης.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εύχεται καλή συνέχεια στον Δημήτρη Τερεζόπουλο και τον ευχαριστεί θερμά για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας τόσο από το πόστο το βοηθού, όσο και από αυτό του πρώτου προπονητή".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ