ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Χάβος: "Φοβόταν ο Γιάννης το θεριό..."

Χάβος: "Φοβόταν ο Γιάννης το θεριό..."
Χάβος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάκης Χάβος έμεινε ικανοποιημένος με το 0-0 του Αστέρα κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Θεσσαλονικιός, που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο των Αρκάδων, επεσήμανε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη.

Μετά το 0-0 στην Τρίπολη με την ΑΕΚ, ο προπονητής του Αστέρα Μάκης Χάβος δήλωσε στη Nova: " Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο ματς. Φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη. Και οι δύο ομάδες είχαν καλή αμυντική λειτουργία.

Δεν έγιναν φάσεις. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες μου πήραν μέτρα, έκαναν κατάθεση ψυχής, απελευθερώθηκαν, έχασαν ορισμένες πολύ καλές ευκαιρίες, με τις οποίες θα μπορούσαμε να νικήσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο".

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου είπε: "Στο πρώτο ημίχρονο και οι δυο ομάδες πρόσεχαν πολύ την αμυντική λειτουργία. Κάναμε καλή άμυνα, αλλά δεν είχαμε καλό τρανσίσιον. Η ΑΕΚ στον άξονα ήταν πολλή δυνατή στο πρώτο ημίχρονο. Και έπρεπε να παίξουμε περισσότερο από τα πλάγια. Υπήρχε μια νευρικότητα και κάναμε κάποια αβίαστα λάθη.

Στο ημίχρονο προσπάθησα να απελευθερώσω τα παιδιά. Και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι απ’ ότι στο πρώτο. Και φτάσαμε πιο κοντά στο γκολ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποιόν είχαμε αντίπαλο, που πάρα πολύ δύσκολα χάνει και πολύ δύσκολα μια ομάδα τις κάνει φάσεις. Συγχαρητήρια στους παίκτες που έκαναν κατάθεση ψυχής. Κρατάμε την καλή εμφάνιση, για μπορούμε στα πλέι οφ. Έπρεπε να διασφαλίσουμε το μηδέν απέναντι στην ΑΕΚ. Και το καταφέραμε".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ