ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Χάβος: "Δύσκολο που μείναμε εκτός πλέι οφ"

Χάβος: "Δύσκολο που μείναμε εκτός πλέι οφ"
Χάβος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ο Μάκης Χάβος δήλωσε πως στόχος του είναι να συνεχίσει στον Αστέρα και τη νέα περίοδο, ενώ τόνισε πως τα λάθη πρέπει να είναι οδηγός για τη νέα περίοδο.

" Είναι μία στενάχωρη μέρα για όλους όσους είμαστε στον Αστέρα. Όταν μετά από τέσσερα συνεχόμενα χρόνια η ομάδα έπαιρνε ευρωπαϊκό εισιτήριο και έπαιζε στα πλέι οφ και τώρα είναι εκτός. Είναι δύσκολο μετά το τέλος του παιχνιδιού να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν θα συμμετέχουμε σε αυτό το όμορφο ταξίδι. Αλλά δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δεν θεωρείται τίποτα δεδομένο και αυτό που πρέπει να δούμε όλοι μας είναι τα λάθη που μπορεί να έγιναν την φετινή χρονιά, να είναι οδηγός μας για την επόμενη.

Γιατί σίγουρα στο ποδόσφαιρο όπως και στην ζωή μπορεί να πέσεις αλλά επιβάλλετε να σηκωθείς. Από εκεί και πέρα όσο αναφορά το παιχνίδι θεωρώ ότι κάναμε ένα πάρα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο", είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:

Βρήκαμε μία οργανωμένη ομάδα στο αμυντικό της κομμάτι, δεν κάναμε τίποτα από αυτά που είχαμε δουλέψει. Παίζοντας με ένα αμυντικό χαφ τον Κουρμπέλη και δύο εσωτερικά χαφ τον Δημούτσο και τον Τσάβεζ ο οποίος έδωσε μεγάλη βοήθεια στην ομάδα. Η είσοδος του Φούντα έδωσε και μία ταχύτητα που θέλαμε στην πλευρά. Θεωρώ ότι το δεύτερό μας ημίχρονο ήταν καλό σε σχέση ειδικά με το πρώτο. Σίγουρα είμαι προβληματισμένος με κάποια πράγματα όσο αναφορά τα άτομα στην ομάδα, γιατί ο Αστέρας είναι μεγάλο κλαμπ και ο παίκτης που μπαίνει και παίρνει ευκαιρίες πρέπει να αποδεικνύει ότι είναι καλύτερος από τον προηγούμενο. Δεν θέλω να είμαι αυστηρός γιατί είναι μετά το τέλος του παιχνιδιού αλλά όπως είπαμε τα λάθη πρέπει να είναι οδηγός μας. Θεωρώ ότι κάναμε μία δίκαιη νίκη με την προσπάθεια των παιδιών στο δεύτερο ημίχρονο και να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Βέροιας για το καθαρό παιχνίδι που έπαιξε".

Πως χτίζονται οι ομάδες;

"Το χτίσιμο της ομάδος και η προετοιμασία είναι το πιο σημαντικό πράγμα στο ποδόσφαιρο. Το χτίσιμο της ομάδας ξεκινάει από τον τερματοφύλακα και την τετράδα της άμυνας, μετά πάμε στα υπόλοιπα. Εγώ φίλους δεν έχω, έχω έναν ή δύο μπορούμε να αξιολογήσουμε ποδοσφαιριστές που θέλουν να έρθουν στον Αστέρα και αυτό είναι ευχάριστο. Από εκεί και πέρα μέσω παρακολούθησης από τους ανθρώπους της ομάδος και από τον προπονητή να αξιολογήσουμε ποιοι είναι οι παίκτες αυτοί που μπορούν να κάνουν την διαφορά στον Αστέρα. Τα λάθη πρέπει να είναι οδηγός μας".

Για το μέλλον του στον Αστέρα;

"Υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Οι άνθρωποι της ομάδος θεωρώ ότι έχουν εκτιμήσει την δουλεία που έχει γίνει στον ένα μήνα και κάτι. Για μένα το θεωρώ τιμή να είμαι προπονητής στον Αστέρα. Είναι ευλογία. Θα συζητήσουμε με την ομάδα και θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Όταν είναι κάτι επίσημο θα ανακοινωθεί από την ομάδα".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ