ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Χάβος: "Δεν θα υπήρχε αύριο χωρίς νίκη"

Χάβος: "Δεν θα υπήρχε αύριο χωρίς νίκη"
Χάβος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε περίπτωση που ο Αστέρας δεν επικρατούσε του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο "δεν θα υπήρχε αύριο" όπως επεσήμανε μετά το 0-1 ο τεχνικός των Αρκάδων, Μάκης Χάβος.

Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Αστέρα, Μάκης Χάβος, δήλωσε μετά τη νίκη (1-0) της ομάδας του απέναντι στον Ηρακλή: "Η διακοπή μας έκανε καλό γιατί είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε για αυτό το παιχνίδι. Έχουμε στόχο πάντα να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Αν δεν τους παίρναμε σήμερα, δεν θα υπήρχε αύριο. Με τον απόλυτο σεβασμό απέναντι στον Ηρακλή, σήμερα ήταν πολύ σημαντική αυτή η νίκη για τη συνέχεια.

Στο πρώτο ημίχρονο, με καλή αμυντική οργάνωση, πίεση ψηλά και κλέβοντας μπάλες καταφέραμε να σκοράρουμε και είχαμε και τις φάσεις να βάλουμε δεύτερο γκολ. Ο Ηρακλής στο δεύτερο ημίχρονο όπως ήταν λογικό μας πίεσε, είχε μία φάση με τον Βέλλιο, αλλά δεν δημιούργησε άλλες ευκαιρίες. Τα παιδιά δούλεψαν και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είμαι ευχαριστημένος και από τις αλλαγές που κάναμε. Θέλαμε τη νίκη σήμερα και τώρα κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια αλλά και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Η προσοχή μας τώρα είναι στο ματς με τον Παναθηναϊκό".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ