ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Χτύπημα εκτός φάσης Καλτσά σε Χαροντάκη

Χτύπημα εκτός φάσης Καλτσά σε Χαροντάκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο επεισοδιακό ματς του Αστέρα με τη Βέροια, ο εξτρέμ των Αρκάδων, Νίκος Καλτσάς, χτύπησε εκτός φάσης των μπακ των φιλοξενούμενων, Γιάννη Χαροντάκη, μια φάση που δεν υπέπεσε στην αντίληψη του διαιτητή και των βοηθών του.

Το ματς στην Τρίπολη, όπου ο Αστέρας υποδέχθηκε τη Βέροια (1-0) για την 1η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας, είχε δύο αποβολές (Μπέρτος - Μπαλάφας), από μία για κάθε ομάδα.

Ενδεχομένως να είχε και τρίτη, εάν ο διαιτητής, Χρήστος Μήτσιος, ή ο βοηθός του έβλεπαν το χτύπημα - στο πρόσωπο για την ακρίβεια - εκτός φάσης του Νίκου Καλτσά στον Γιάννη Χαροντάκη.

Αυτό συνέβη στην εξέλιξη της επεισοδιακής φάσης του 80ού λεπτού - ο Μάσα έπεσε στην περιοχή και ζήτησε πέναλτι, ο Μήτσιος δεν καταλόγισε παράβαση, αφού όντως δεν υπήρχε πέναλτι, ο Μπαλάφας πήγε να σηκώσει τον Αργεντινό, με τον Μπέρτο να σπρώχνει τον Μπαλάφα - και δεν υπέπεσε στην αντίληψη του διαιτητή και του βοηθού του.

Βέβαια, ο Νίκος Καλτσάς κινδυνεύει ακόμη με τιμωρία, όπως στην περίπτωση του Πατίτο Ροντρίγκες και τη γροθιά στον Ντιόγκο Φιγκέιρας στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, στο "Γ. Καραϊσκάκης". Τότε, είχε χρησιμοποιηθεί το βίντεο του ματς και δεν αποκλείεται κάτι παρόμοιο να γίνει και σε αυτή την περίπτωση. Ο Αργεντινός της Ένωσης τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές.

Photo credits: Action Images

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ