ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Χαραλαμπίδης: "Πληρώσαμε πάλι τις στημένες φάσεις"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Αστέρα, Απόστολος Χαραλαμπίδης, δεν μπορούσε να πιστέψει πως η ομάδα του δέχθηκε δυο γκολ από στημένες φάσεις στο ματς με την Κέρκυρα τονίζοντας ότι στην διάρκεια της εβδομάδας οι παίκτες του είχαν δουλέψει αρκετά στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Ο Αστέρας γνώρισε μια ακόμη ήττα, εντός έδρας από την Κέρκυρα με 2-1, και δεν μπορεί να ανασάνει και να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο τεχνικός των Αρκάδων, Απόστολος Χαραλαμπίδης, μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στα δυο γκολ που προήλθαν από στημένες φάσεις, κομμάτι στο οποίο ο ίδιος και οι παίκτες του είχαν δουλέψει αρκετά το προηγούμενο διάστημα.

Όπως τόνισε είναι κρίμα να ταλαιπωρείται ο Αστέρας και να μην μπορεί να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις ενώ ρωτήθηκε και αν αισθάνεται πίεση.

"Δύσκολες στιγμές για την ομάδα. Είναι κρίμα να ταλαιπωρείταιέτσι ο Αστέρας. Δυστυχώς για ακόμα ένα παιχνίδι, πληρώνουμε τις στημένες φάσεις. Τι να εξηγήσω. Από τη ζώνη το αλλάξαμε σε Man 2 man και πάλι δεν μπορέσαμε να βρούμε το τρόπο, ώστε να αποφύγουμε τα γκολ από τα στημένα.

Πρέπει να βρούμε το φάρμακο για να ανακάμψει η ομάδα κι αυτό πρέπει να γίνει γρήγορα, για να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις".

Για τα γκολ που δέχθηκε ο Αστέρας από στημένες φάσεις:
"Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Στη διάρκεια της εβδομάδας στις προπονήσεις λέγαμε ο καθένας να έχει τον παίκτη του, αλλά δυστυχώς πάλι το πληρώσαμε
".

Για τον αν αισθάνεται το βάρος του πρώτου προπονητή:
"Δεν έχω θέμα πίεσης. Για να είμαι εδώ αυτή τη στιγμή, σημαίνει πως μπορώ να σηκώσω αυτό το βάρος. Πιστεύω πως κάνω καλά τη δουλειά μου και τα παιδιά προσπαθούν χωρίς όμως να υπάρχει αποτέλεσμα.

Υπάρχουν δύσκολες καταστάσεις, δύσκολο φεγγάρι, δεν μπορούμε να βάλουμε εύκολα γκολ κι όλα αυτά συντελούν στην κακή πορεία του Αστέρα μέχρι τώρα".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ