ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Χαραλαμπίδης: "Καθήκον μας να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Αστέρα, Απόστολος Χαραλαμπίδης, ζήτησε από τους παίκτες της ομάδας της Τρίπολης να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον Πλατανιά και να σηκώσουν κεφάλι.

Ο Πλατανιάς νίκησε με 3-0 τον Αστέρα, με την απογοήτευση να κυριαρχεί στο "στρατόπεδο" των "κιτρινομπλέ". Ο τεχνικός της ομάδας της Τρίπολης, Απόστολος Χαραλαμπίδης, ζήτησε άμεση αναστροφή του κλίματος κι επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

"Είναι κρίμα για την ομάδα μας να ταλαιπωρείται σε αυτές τις θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε από εδώ και πέρα είναι να επιστρέψουμε στις νίκες, ώστε να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις. Αυτό είναι το καθήκον μας από εδώ και πέρα.

Όσον αφορά στο παιχνίδι, το πρώτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα μας, ήταν εξαιτίας της αδράνειας της άμυνας. Στο δεύτερο ημίχρονο η αναγκαστική αλλαγή του Μάσα, μας ανάγκασε να αλλάξουμε τα πλάνα που είχαμε, ώστε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Το επόμενο γκολ του Πλατανιά, το δεχθήκαμε από μία στημένη φάση ενώ το τρίτο, δεν μας άφησε περιθώρια στη συνέχεια της αναμέτρησης για να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Η ψυχολογία για τους ποδοσφαιριστές παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να δούμε τι φταίει και να το λύσουμε άμεσα, για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ