ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Χάνει το Λονδίνο ο Γκοϊάν

Χάνει το Λονδίνο ο Γκοϊάν
INTIME SPORTS

Περίπου δέκα ημέρες θα απουσιάσει ο Ντορίν Γκοϊάν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αστέρα. Η εκτίμηση για την απουσία του Τιέ Μπι.

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Ντορίν Γκοϊάν έδειξε ότι έχει θλάση πρώτου προς δεύτερου βαθμού στο πόδι (λίγο πάνω από τον αστράγαλο). Εκτιμάται ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για περίπου 10 ημέρες, θα χάσει δηλαδή τα παιχνίδια με Παναιτωλικό στην Τρίπολη (18/10) και Τότεναμ στο Λονδίνο (23/10).

Ο Τιέ Μπι με κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμοθα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει και τις δύο συγκρούσεις με τους "πετεινούς" (σ.σ. το ματς στο Κολοκοτρώνης θα διεξαχθεί στις 6/11).

Όσον αφορά την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, συνεχίστηκε σήμερα (14/10) με το προπονητικό πρόγραμμα να περιλαμβάνει πολλές ασκήσεις με μπάλα και συνεχόμενα παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Ο Στάικος Βεργέτης είδε τουςποδοσφαιριστές του με ιδιαίτερη όρεξη σε όλη την διάρκεια της προπόνησης και τον Μάνουελ Μουνάφο να ανεβάζει ρυθμούς.

Στον αντίποδα, ο Κουρμπέλης δεν προπονήθηκε επειδή ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό, οι Μπαντιμπανγκά και Πάρα συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, ο Κιτόκο έκανε θεραπεία, ενώ ο Μπαράλες δεν προπονήθηκε για καθαρά προληπτικούς λόγους.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ