ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Χάνει την συνέχεια των πλέι οφ ο Μάσα στον Αστέρα Τρίπολης

Χάνει την συνέχεια των πλέι οφ ο Μάσα στον Αστέρα Τρίπολης

Με αρκετά προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το εντός έδρας ματς κόντρα στον Ατρόμητο με τον Στάικο Βεργέτη να έχει αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών. Εξέτισαν την τιμωρία τους Φερνάντες και Γιαννιώτας.

Το αποτέλεσμα της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό ευνόησε τόσο τον Αστέρα Τρίπολης όσο και τον Ατρόμητο με τις δυο ομάδες να μένουν ζωντανές στο κυνήγι της δεύτερης θέσης και ίσως το ποιος θα αντέξει ως το τέλος να εξαρτηθεί από την μεταξύ τους αναμέτρηση την Κυριακή.

Οι παίκτες του Αστέρα ξεκίνησαν την Πέμπτη την προετοιμασία τους για το σημαντικό αυτό ματς αλλά ο Στάικος Βεργέτης αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα από τραυματισμούς.

Χαρακτηριστικά ο Πάμπλο Μάσα στάθηκε άτυχος καθώς υπέστη κάταγμα στο αριστερό μετακάρπιο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για τρεις εβδομάδες ενώ θλάση στον δικέφαλο υπέστη ο Μπαντιμπανγκά. Επίσης ο Πάρα αποχώρησε από το ματς στο Περιστέρι με μια κάκωση στο γόνατο ενώ ο Λομπάτο δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση της Πέμπτη λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"O Pablo Mazza έβγαλε ακτινογραφία η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί κάταγμα στο αριστερό μετακάρπιο. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Σε εξετάσεις υποβλήθηκε και ο Ziguy Badibanga, ο οποίος θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες μέρες λόγω θλάσης στο δικέφαλο. O Facundo Parra αποχώρησε από το Περιστέρι με κάκωση στο γόνατο. Στην προπόνηση της Πέμπτης (28/05) ο Lobato αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο".

Το μόνο θετικό ενόψει του αγώνα της Κυριακής είναι πως οι Γιαννιώτας και Φερνάντες εξέτισαν την τιμωρία τους και έχουν τεθεί στην διάθεση του νεαρού προπονητή προσφέροντας του δυο πολύτιμες λύσεις.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ