ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

"Βλέπει" Μπαμπόκ ο Αστέρας

"Βλέπει" Μπαμπόκ ο Αστέρας

Την περίπτωση του 22χρονου Γάλλου αμυντικού μέσου της Ουέσκα, Φρανκ-Ιβ Μπαμπόκ, παλεύει ο Αστέρας σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. (video)

Ο Αστέρας κοιτάζει στην Ισπανία για την ενίσχυσή του. Άλλωστε οι άνθρωποι της ομάδας της Τρίπολης έκαναν αρκετά ταξίδια στη χώρα της Ιβηρικής και τσέκαραν υποψήφιους στόχους.

Από το πρωτάθλημα της Segunda, που είναι πιο προσιτό οικονομικά και για τους "κιτρινομπλέ" και για κάθε άλλη ελληνική ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο 22χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος της Ουέσκα, Φρανκ-Ιβ Μπαμπόκ, έχει προσεγγιστεί από τους Αρκάδες.

Ο Μπαμπόκ είναι 22 χρονών και γεννήθηκε στην πρωτεύουσα του Καμερούν, Ντουαλά. Σε μικρή ηλικία μετακόμισε στη Γαλλία και το Παρίσι, όπου εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Παρί Σεν-Ζερμέν.

Το 2015 τον απέκτησε η Ουέσκα και πήγε στην Ισπανία. Ο Μπαμπόκ είναι διεθνής με τις μικρές ηλικιακά εθνικές ομάδες της Γαλλίας (Κ16, Κ17 και Κ18).

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης είναι διστακτικός προς το παρόν όσον αφορά στην πιθανότητα μετακίνησής του στην Ελλάδα, ωστόσο καταβάλλεται η προσπάθεια να πειστεί και να πει το "ναι".

Την τρέχουσα σεζόν μέτρησε 19 συμμετοχές με την Ουέσκα, η οποία παλεύει για να μπει στα playoffs ανόδου από τη Segunda στην Primera. Τώρα είναι στην 7η θέση κι έχει 59 βαθμούς, ένα λιγότερο από την 6η Βαγιαδολίδ με δύο αγωνιστικές εναπομείνασες.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ