ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Όλοι θέλουν να έρθουν στον Αστέρα"

Βεργέτης: "Όλοι θέλουν να έρθουν στον Αστέρα"
INTIME SPORTS

Τα πλεονεκτήματα του να εργάζεσαι σε ένα "υγιές" σωματείο ανέλυσε ο προπονητής του Αστέρα, Στάικος Βεργέτης σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο Στάικος Βεργέτης απέκλεισε προς το παρόν κάθε περίπτωση να ενισχυθεί ο Αστέρας Τρίπολης. Ο προπονητής που οδήγησε για πρώτη φορά τον σύλλογο στους ομίλους του Europa League αναφέρθηκε στη λειτουργία του συλλόγου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Αρκαδία".

Εξέφρασε δε την άποψη πως ο Δημήτρης Κουρμπέλης πρέπει να κληθεί στην εθνική ομάδα, αφού φέτος είναι "πιο έτοιμος από ποτέ", όπως είπε χαρακτηριστικά ο Βεργέτης.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: " Ο κάθε αγώνας έχει τις δικές του δυσκολίες και εξαρτάται από τον αντίπαλο, τους παίκτες και το σχηματισμό της άλλης ομάδας. Κοιτάζοντας τα προηγούμενα παιχνίδια παίξαμε με την Μάιντς με 3 γρήγορους παίκτες. Με τον Λεβαδειακό, που είναι συγκεντρωμένη ομάδα, χρειαζόμασταν γρήγορους παίκτες στα πλάγια. Να ανεβαίνουν τα μπακ και να χτυπάμε από τις πτέρυγες. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε και νομίζω πως τα καταφέραμε αρκετά καλά".

Την εμφάνιση του Μπαράλες: "Γενικά στο ποδόσφαιρο βοηθάει ο ανταγωνισμός. Σίγουρα ο ανταγωνισμός θα κάνει καλό και στον Μπαράλες αλλά και στον Πάρα, όμως αυτό που έχω να πω είναι ότι όλοι οι παίκτες διατηρούνται σε μια καλή κατάσταση για να βοηθήσουν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα. Όλα τα "περιουσιακά στοιχεία" της ομάδας θέλουμε να είναι έτοιμα να βοηθήσουν την ομάδα όποτε τους ζητηθεί".

Την διακοπή του πρωταθλήματος: " Θα μας κάνει καλό η διακοπή του πρωταθλήματος για να μπορέσουμε να πάρουμε κάποιες ανάσες γιατί ξεκινήσαμε νωρίς αλλά και να δουλέψουμε και άλλα πράγματα στο παιχνίδι μας. Έχουμε ρεπό και από αύριο επιστροφή στο γήπεδο. Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή θα είναι δύσκολες μέρες για τα παιδιά και μετά θα έχουν πάλι ρεπό για να ξεκουραστούν".

Για τα κίνητρα που δίνει στους παίκτες του πριν τα παιχνίδια: " Πέραν της νίκης που είναι το βασικότερο κίνητρο, είναι δύσκολο σε κάθε παιχνίδι να δίνεις και από ένα διαφορετικό. Οταν είσαι σε ένα σύλλογο που σε πληρώνει και μάλιστα καλά και στην ώρα του ακόμα και έξτρα σου δίνει είναι ένας λόγος που όλοι άφησαν τα σπίτια τους και ήρθαν εδώ και αυτό από μόνο του είναι ένα μεγάλο κίνητρο. Ο Αστέρας είναι ένα μαγαζί και μάλιστα γωνιακό, όλοι αυτοί οι παίκτες μέσα από τον Αστέρα έχουν την ευκαιρία να διαφημιστούν".

Για το αν θα γίνουν καινούργιες μεταγραφές: " Μέχρι τώρα δεν ξέρω κάτι. Αν γίνει κάτι άλλο δεν ξέρω. Δεν μπορώ να αποκλείσω κάτι, αλλά όλοι θέλουν να έρθουν στον Αστέρα, πάρα πολλοί μάνατζερ έρχονται και μας προτείνουν παίκτες. Αν εμφανιστεί κάτι ελκυστικό δεν ξέρω, θα το εξετάσουμε και αν μας καλύπτει ίσως κάνουμε κάποια μεταγραφή".

Για τον σχηματισμό που ταιριάζει στην ομάδα: "Το 4-2-3-1 είναι αυτό που μπορεί να ταιριάξει απόλυτα στην ομάδα μας. Φαίνεται ότι αυτό θα είναι το σχήμα μας που θα χρησιμοποιήσουμε τουλάχιστον στις εγχώριες διοργανώσεις. Έχουμε πλήρες ρόστερ. Αναγκαστικά πρέπει να αδικήσω κάποιον παίκτη και αυτό γιατί δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αδικήσω την ομάδα".

Για το αν αξίζει ο Κουρμπέλης την κλήση στην Εθνική Ανδρών: "Εγώ θεωρώ ότι βλέπουμε έναν Κουρμπέλη πιο έτοιμο από ποτέ. Έχει πάει πολύ καλά και στα 6 παιχνίδια που έχουμε δώσει. Έχει ωριμάσει και στο παιχνίδι του αλλά και στο μυαλό του. Πιστεύω πως είναι η κατάλληλη στιγμή να πάει στην Εθνική. Εγώ θα χαρώ πάρα πολύ αν πάει στην Εθνική και θα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος αν προπονώ διεθνείς παίκτες".

Κλείνοντας δήλωσε πως: " Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε προπόνηση να τα δίνουμε όλα και να έχουμε μια ωραία εικόνα. Κάτι που είναι πολύ δύσκολο και για αυτόν τον λόγο ο κόσμος θα πρέπει να μας στηρίξει και στις δύσκολες στιγμές γιατί σίγουρα θα έρθουν και τέτοιες Κυριακές".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ