ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Όλα για την πρόκριση"

Βεργέτης: "Όλα για την πρόκριση"
INTIME SPORTS

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την Πέμπτη την Ροβανιέμι στην ρεβάνς του 1-1 και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρας της και το εκτός έδρας γκολ και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το μυαλό του μόνο στην αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στη Ροβανιέμι έχει ο Αστέρας Τρίπολης και όχι στον αντίπαλο που θα βρει μπροστά του αν περάσει τους Φινλανδούς. Ο Στάικος Βεργέτης ήταν ξεκάθαρος πως δεν γίνονται σκέψεις ακόμα για τη Μάιντς.

«Έχουμε την τύχη και την τιμή ως σύλλογος να απολαμβάνουμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη συμμετοχή μας στο Europa League. Έχουμε από το πρώτο παιχνίδι ένα αποτέλεσμα θετικό, το οποίο, όμως, δεν μπορεί να μας δώσει από τώρα την πρόκριση. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς, το οποίο θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να το πάρουμε. Για την πρόκριση.

Καλώ τον κόσμο της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Αρκαδίας να μας στηρίξει, για να δώσει φτερά στους παίκτες μας να ανταπεξέλθουν σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, δεδομένου ότι δεν έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας, όπως ο αντίπαλος».

Καλούμενος να σχολιάσει το γεγονός ότι η Μάιντς θα είναι η επόμενη αντίπαλος του Αστέρα, ο Βεργέτης ξεκαθάρισε:
«Δεν υπάρχει Μάιντς. Μέχρι την Πέμπτη το βράδυ, δεν υπάρχει Μάιντς. Αν περάσουμε, θα αρχίσουμε να συζητάμε για εκείνη. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα με την Ροβανιέμι».

Τέλος, για το που θα κριθεί το ματς, υπογράμμισε:
«Η συγκέντρωση των παικτών. Τόσο όταν έχουμε την μπάλα, όσο και όταν την έχει ο αντίπαλος. Οι παίκτες μας ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Περιμένω τις δύο ομάδες στην αρχή να προσπαθήσουν να δεχτούν τις λιγότερες δυνατές φάσεις στην εστία τους. Δηλαδή, θα είναι προσεκτικές αμυντικά. Και βέβαια, να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους».

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ