ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Να διεκδικήσουμε τις ελπίδες πρόκρισης"

Βεργέτης: "Να διεκδικήσουμε τις ελπίδες πρόκρισης"
INTIME SPORTS

Έτοιμος ο Αστέρας Τρίπολης για το ματς με την Μπεσίκτας (27/11, 22:05) παρά την αγωνιστική απραξία, σύμφωνα με τον Στάικο Βεργέτη. Το σχόλιο του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάικου Βεργέτη: "Έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε ένα μεγάλο σύλλογο στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Europa League. Έχουμε ετοιμαστεί για ένα πολύ δύσκολο αγώνα στον οποίο θέλουμε να διεκδικήσουμε τις ελπίδες πρόκρισης που έχει η ομάδα μας. Τόσο εμείς, το προπονητικό επιτελείο, όσο και οι παίκτες μας είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα, στον οποίο θα δώσουμε μεγάλη μάχη καταβάλλοντας μέγιστη προσπάθεια.

Ελπίζω να γίνει ωραίο παιχνίδι, να το απολαύσει ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο και ο κόσμος από την τηλεόραση.

Έχουμε προσπαθήσει μέσα από δουλειά να κρατήσουμε κατάλληλο αγωνιστικό ρυθμό. Η Μπεσίκτας θεωρώ ότι έχει βρει τα πατήματα της από το πρώτο ματς και έχει καλύτερη συνοχή. Έχει καλύτερη πορεία, κάτι που φαίνεται από το ότι είναι πιο κοντά στην πρόκριση από εμάς και στην κορυφή του τούρκικου πρωταθλήματος.

Η φιλοξενία μας είναι η ανταπόδοση της καλής φιλοξενίας που είχαμε στο ματς της Κωνσταντινούπολης. Αντιμετωπίζουμε την οποιαδήποτε ανταγωνιστικότητα μόνο στο πλαίσιο του παιχνιδιού. Αν συγκρίνουμε τα δύο παιχνίδια κρατώ την καλή αμυντική συνοχή στο πρώτο ματς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ήμασταν ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στην επίθεση που σκοράραμε με λίγες ευκαιρίες, σε αντίθεση με την Τότεναμ που κάναμε πολλές ευκαιρίες και δεν σκοράραμε.

Ευελπιστούμε να προχωρήσουμε στην διοργάνωση. Έχουμε δύο βήματα μπροστά μας. Βλέπουμε ένα-ένα τα παιχνίδια και ευελπιστούμε αύριο (σ.σ. 27/11) να κάνουμε το πρώτο βήμα".

Δημήτρης Κουρμπέλης: "Είναι ένα απαιτητικό και ιστορικό παιχνίδι. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να κυνηγήσουμε όσες ελπίδες πρόκρισης έχουν απομείνει. Είμαστε περήφανοι που μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του τούρκικου πρωταθλήματος έρχεται στην Τρίπολη. Στον αγωνιστικό χώρο θα τα ξεχάσουμε όλα και θα παίξουμε για την νίκη.

Δουλέψαμε όλοι πάρα πολύ για να φτάσει εδώ η ομάδα. Είμαι έτοιμος για να δώσω τον καλύτερο εαυτό για την ομάδα. Διαφέρει πολύ το ένα ματς από το άλλο. Είναι πολύ δύσκολο ματς και πρέπει να πάρουμε την νίκη για να ελπίζουμε σε πρόκριση. Είμαι στην διάθεση του προπονητή και νιώθω έτοιμος για να κάνω ό,τι μου ζητηθεί".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ