ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο"

Βεργέτης: "Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο"
INTIME SPORTS

Συγχαρητήρια μοίρασε στους παίκτες του ο Στάικος Βεργέτης μετά το τέλος του αγώνα με την Μπεσίκτας. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως η ομάδα του κέρδισε τον σεβασμό της Ευρώπης.

Τον σεβασμό της Ευρώπης κέρδισε ο Αστέρας Τρίπολης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Μπεσίκτας (2-2), ενώ παράλληλα μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Αρχικά, ανέφερε: "Γνωρίζοντας από την αρχή τις απαιτήσεις του αγώνα, προετοιμαστήκαμε, αλλά τα πράγματα δεν κύλησαν όπως θέλαμε. Δεχτήκαμε ένα γκολ, το οποίο η Μπεσίκτας διαχειρίστηκε καλά. Είχε καλή οργάνωση και γι' αυτό το λόγο δεν βρήκαμε χώρους να παίξουμε δημιουργικό ποδόσφαιρο. Αναγκαστήκαμε να κάνουμε την ομάδα μας πιο επιθετική γιατί θέλαμε νίκη. Αφήσαμε κενούς χώρους που πληρώσαμε στο πέναλτι. παρόλα ατυτά η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και προσωπικότητα και παρά το 2-0 εις βάρος της, αντίπαρήλθε αυτή την κατάσταση, πάλεψε, πολέμησε και διεκδίκησε ακόμα και τη νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Θα κοιτάξουμε να ολοκληρώσουμε την προυσία μας στην Ευρώπη, κόντρα στην Παρτιζάν και να συγκεντρωθούμε στις εγχώριες υποχρεώσεις".

Για την Μπεσίκτας, τόνισε: "Η Μπεσίκτας μας έδωσε την εικόνα που είχαμε αναλύσει. Έχει ποιοτικούς παίκτες όπως ο Τορέ, ο Σαχάν, ο Μπα, να εξολοθρεύσουν κάθε άμυνα, όπως και έκαναν. Έχουν καλή μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση".

Για τους παίκτες του, είπε: "Βγάζω το καπέλο στα παιδιά γιατί έσπασαν πολλά ταβάνια. Είσοδος στους ομίλους, καλή εικόνα και η ομάδα κέρδισε τον σεβασμό. Έφερε πόντους στη χώρα μας και κοιτάζει το μέλλον με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση".

Για το τι έλειψε στον Αστέρα για την πρόκριση: "Δεν ήταν θέμα εμπειρίας ή τύχης. Τύχη δεν είχαμε μόνο στην Τότεναμ. Είχαμε όπως πολύ καλούς αντιπάλους να αντιμετωπίσουμε. Εμείς παρουσιαστήκαμε δυνατοί και πειθαρχημένοι και σε μεγάλο βαθμό το κάναμε. Σήμερα φοβόμουν την μετάβαση της Μπεσίκτας και έτσι φάγαμε το πρώτο γκολ. Είναι ποιοτικές οι ομάδες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Μίλησε η διαφορά επιπέδου των ομάδων αλλά και των πρωταθλημάτων ενδεχομένως".

Για το τι μένει στο μυαλό του: "Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Θεωρώ πως οι προσθήκες θα γίνουν, γιατί η διοίκηση θέλει να βελτιώνει την ομάδα σε κάθε επίπεδο. Είναι αυτονόητο ότι θα γίνει".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ