ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Δεν το απόλαυσα"

Βεργέτης: "Δεν το απόλαυσα"
INTIME SPORTS

Ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να πέτυχε την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη και να πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά ο τεχνικός του συλλόγου, Στάικος Βεργέτης, στάθηκε στα κενά που οδήγησαν στην ισοφάριση και μετρίασαν την όποια χαρά για την πρόκριση.

Στεναχωρημένος από την εικόνα της ομάδας του και το γεγονός ότι επέτρεψε στην Ροβανιέμι να μπει και πάλι μέσα στο παιχνίδι ήταν ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο Στάικος Βεργέτης έκανε λόγο για χαρά που μετριάστηκε και για πικρία που υπάρχει από την παρουσία της ομάδας του στην διάρκεια του ματς.

"Την όποια χαρά για την πρόκριση και την νίκη την μετριάζει η όχι και τόσο καλή εμφάνιση μας. Γιατί όταν νικάς 2-0 και ο αντίπαλος παίζει με δέκα δεν γίνεται να πηγαίνει το παιχνίδι στο 2-2. Υπάρχει μια πίκρα για το γεγονός αυτό αντί για απόλαυση για την πρόκριση. Πρέπει να το δούμε σοβαρά αυτό το σημείο και να το διαχειριστούμε με τους παίκτες".

Η ομάδα ξεκίνησε πολύ νωρίς προετοιμασία, δεν έχει παίξει πολλά φιλικά παιχνίδια, όλα αυτά δεν παίζουν ρόλο; " Υπάρχουν πολλές δικαιολογίες. Είναι υπαρκτά όλα αυτά. Αλλά όταν νικάς με 2-0 και ο αντίπαλος παίζει με δέκα παίκτες και σε ισοφαρίζει ότι και να πούμε μετά είναι δικαιολογίες".

Ο αντίπαλος προπονητής μίλησε για αδικία στην φάση της αποβολής, έχετε άποψη;
" Δεν ξέρω αν ήταν αποβολή γιατί ο πάγκος ο δικός μας ήταν πολύ μακριά από το τέρμα. Ο αντίπαλος προπονητής ήταν πιο κοτά και το είδε καλύτερα. Θα το δω και θα σας πω. Αθροιστικά αν το δει κανείς και στα δυο παιχνίδια είχαμε τις τριπλάσιες ευκαιρίες. Σας είπα και πριν ότι δεν έχω εικόνα για το πέναλτι. Αλλά αν ήταν 1-0 και ο αντίπαλος μας έπαιζε με 11 παίκτες ίσως να ήταν καλύτερα για εμάς".

Ο Αστέρας μπορεί να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο στην συνέχεια;
"Αυτός είναι ο στόχος μας. Να δουλεύουμε και να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με την μέρα. Παλεύουμε για να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο".

Ποιο ήταν το πιο αρνητικό πράγμα στην ομάδα στην σημερινή αναμέτρηση;
"Η αμυντική λειτουργία των χαφ από το 46' μέχρι το 60' ήταν πάρα πολύ κακή. Αυτό δεν μου άρεσε σχεδόν καθόλου"

Ντε Μπλάσις: "Να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι"

Τα δυο γκολ του Ντε Μπλάσις βοήθησαν τον Αστέρα να πάρει μια πολύ σημαντική πρόκριση αλλά η ομάδα των Αρκάδων έχει πολλά να μάθει από την συγκεκριμένη αναμέτρηση όπως δήλωσε ο Αργεντινός άσος μετά το τέλος του αγώνα.

"Θεωρώ πως πρέπει να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και ότι πάντα θα πρέπει να παλεύουμε μέχρι το τέλος για να παίρνουμε τις νίκες. Θεωρώ ότι μας δυσκόλεψε σε κάποια σημεία η ομάδα από την Φινλανδία και σε αυτά τα σημεία θα πρέπει να βελτιωθούμε ενόψει των αγώνα με την Μάιντς".

Μπορείτε να διεκδικήσετε κάτι καλό κόντρα στην Μάιντς;
"Ναι φυσικά θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε θα δώσουμε την μάχη μας για να προκριθούμε στην επόμενη φάση".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ